lauantai 5. lokakuuta 2013

Pioneer

Pioneer

Tälle vois jättää aukon trillerihyllyssä -sen verran kuitenkin kiinnostaa. -Muttä tätä en lähtisi ehdottamaan tänään mentäväksi.

The Grandmaster

The Grandmaster

Tässä toinen leffa mitä voisi ehdottaa kaverille mentäväksi. -Tää ja aikaisemmin esittelemäni Runner Runner vastakkain -niin tää kyllä kiinnostaa enemmän. -Tosin näytösajat ratkaisee sitten lopullisesti kumman menemme kattomaan.


Mieletön elokuu

Mieletön elokuu

Tää on taasen sen tason leffa että se on minun (Hulk) silmissä vain mieletöntä paskaa. -Joten ei muuta kuin -"ei kiitos" -ja seuraavaan leffaan.

Runner Runner

Runner Runner

Tämä kyllä kiinnostaa -ja tänään itseasiassa näenkin erästä kaveria keskustassa ja tarkoitus olisi mennä leffaan -niin voisi tätä heittää yhtenä vaihtoehtona.

Oli aikakin

Oli aikakin

Tässä on ainakin ihan hauska idea tässä leffassa. -Mies pystyy matkustamaan ajassa taakse muuttaakseen elämänsä tapahtumia. -Mutta ei taida ihan riittää ainekset houkuttelemaan teattereihin asti -joten DVD:lle -ja silloinkin tarjousleffana isomman leffapinon seassa.

Eiliset ensi-illat

Mitäs kaikkea eilen tuli ensi-iltaan...? -Ainakin kaksi mitkä kiinnostaa nähdä. -Mitkäs ne on -se selviää sitten esittelyissä. -Alla otsikot...
...
  • Oli aikakin
  • Runner Runner
  • Mieletön elokuu
  • The Grandmaster
  • Pioneer