perjantai 5. lokakuuta 2007

Team MatoApinalle tupariasiaa


Joops. Huomennahan on tosiaan ne tuparit, saitte toivonmukaan kutsuni. -Varmaan on turhaa muistuttaa, mutta jotain mässyä ja silleen olis hyvä tuoda vaikka tarjoilua onkin talonkin puolesta. -Kait muistatte miten sinne tultiin? -Eipä tässä muuta. Huomenna sitten. -Party party =)...:D <--(erittäin hilpeä)!!

R.I.P. -Aaro Vaalanne


Salkkarit loppui eilen jännästi. Laura ja "Eero" -oikeasti paha kaksoisveli Aaro oli menossa vihille, mutta hääpedissä Lauralle paljastui, että Eero onkin Aaro ja sitten Aaro sai kuoharipullosta päähän. Ja sitten joku tuntematon hahmo -veikkaan Jenniä -huitoi Aaroa jollain kyntteliköllä ja Aaro tippui parvekkeelta kuolemaan. -Tai niin ainakin luulen. Se selviää tämän päiväisessä Salkkarit jaksossa, jossa...
...


Juulia avaa linjan menneisyyteen. Osa 1420.

Kuka nyt pahistelee Salkkareissa :'(.
...

R.I.P. Aaro Vaalanne (:'() -kuva

Päivän typy

Tiltissä ihmettelin minne typy oikein katsoo. -No sehän odottaa meitsiä petiin ku minä sielä sivussa vielä vapaudun vaatteistani. -Joops.

Perjantain ensi-illat


Kuten edellisessä blogauksessa jo mainitsin, tänään tuli tosiaan ensi-iltaan kaksi leffaa, joissa molemmissa näyttelee mm. Batman -Returns ja Salaisuus pinnan alla elokuvista tuttu Michelle Pfeiffer. -Ensimmäinen elokuva on fantasiaseikkailu -Stardust -Tähtisumua, muissa osissa mm. Claire Danes Peter O' Toole ja Robert De Niro. -Aluksi suhtauduin leffaan, että ei, mutta vois sitä tyttöystävän kanssa harkita mennä katsomaan.

-Tai sitten toinen vaihtoehto olisi musikaalielokuva Hairspray, missä myöskin Michelle Pfeiffer on mukana. Tämän elokuvan haluan kuitenkin nähdä erään toisen kuuluisan tähden takia, nimittäin John Travoltan, joka näyttelee elokuvassa naishahmoa.

2x Michelle Pfeiffer


Tänään ensi-iltaan tulleissa leffoissa, jotka esitellään sit tarkemmin seuraavaksi -on molemmissa tähtenä näyttelijätär Michelle Pfeiffer. -Tähtöstä ei ole aikoihin nähty isolla kankaalla ja nyt häneltä pamahtaa kaksi leffaa samana päivänä ensi-iltaan. Tulleista elokuvista..., -niin, no se selviää sit seuraavassa blogauksessa.

Eilisen South Parkin jälkikäsittelyä!


Joo ihan hauska jakso taas oli :D, mutta ei niitä parhaimpia khyllä :/, mutta..., joopS :p... :D! Joo Cartman vaan jahtas hippejä lukiten niitä kellariin :D! Sit hipit sai vallattua sen alueen niin Cartmanin apua tarvittiin, eihän kukaan muu osaa :D! Sit Cartman kokos joukon, johon tarvittiin yks musta mies uhrautumaan pahan paikan tullen, Chef tietenkin :D! Joo sit sit oli aika lähteä sillä koneella, Chefin hyvästellessä pari hu4raa ja Cartmanin Clyde sammakon :D! Joo ja läpi vaan, eihän kiertää nyt voi, puhumattakaan että lentäis yli :D! Ja lopussa Cartman sai sitten haluamansa kauko-ohjattavan ja Kylen piti PAKOlla kattoa, EHEHEHEEEEeeeee :D!


Tai olikohan toi sittenkin parhaimpia jaksoa =), no ei ihan :/... :'(, joopS :p... :D