perjantai 8. marraskuuta 2013

Luciferin viimeinen elämä

Luciferin viimeinen elämä

Tää puolestaan ei kiinnosta paljoa paskaakaan -joten ei muuta kuin se -"ei kiitos" -tälle filmille. -Ja siinä olivatkin perjantain ensi-illat.

The World's End

The World's End

No tässähän on se toinen mitä olisi tänään tarkoitus mennä kattomaan. -Facebookissa yksityisviesteissä yhä odotellaan vastausta Tontsalta -jahka hän olisi sittenkin kiinnostunut lähtemään mukaan. -Muutoin sitten kahdestaan.

Diana

Diana

Kyllähän tää kiinnostaa..., mutta tää ei kuitenkaan ole se mitä olisi tänään toisena leffana tarkoitus mennä kattomaan. -Tätä voisi vanhemmille yrittää suositella tai jotain.

Gravity 3D

Gravity

Tässä on yksi mitä olisi tarkoitus mennä kattomaan tänään. -Saa nyt vaan nähdä mennäänkö taas koko MatoApina tiimillä. -Jotain oli Tontsan suunnalta -ettei olisi niin innoissaan tästä leffasta..., mutta vielä voi mieli muuttua. -Vastausta odotellessa. -Mutta joka tapauksessa -tätä ollaan tänään menossa kattomaan.

Perjantain ensi-illat

Mitäs leffoja tänään on ensi-illassa. -Peräti kaksi mitkä olisi tarkoitus mennä kattomaan. -Mitkä -se selviää esittelyissä. -Alla otsikot...
...
  • Gravity 3D
  • Diana
  • The World's End
  • Luciferin viimeinen elämä

Daylight 2 poster by HULK

En saanut nukutuksi viime yönä -joten heräsin siinä jossain klo 02-03 aikoihin työstämään unessani saamaani ideaa. -Unessa olin nähnyt selvän vision minkälaisen julisteen haluisin muokata ja en sitten malttanut jättää idean toteuttamista aamuun. -Ekalla yrittämällä muokkaus ei onnistunut ja meinasin luovuttaa..., mutta sitten lähdin yrittämään uudestaan -ja no -tuossa on lopputulos. -Daylight 2 juliste on siinä edessänne. -Mielestäni aivan h3mmetin onnistunut -vaikka ite sanon. -Ei muuta kuin Rennylle ideaa eteenpäin.

Escape Plan Countdown: 7 Days left

Escape Plan Countdown: 7 Days left