sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Hyvänyön blogaus + päivän kuva

Selitykset puolenkuun johtuen auringon valaisevan puolet maahan näkyvästä kuunpinnasta ovat pelkkää kukkua. Siinä todellinen syy puolikuulle. -Kuutahan mutustelee pitkäkaulainen kirahvi :p. -Kuun muuttuessa takaisin täydeksi, niin sillekkin on selitys: kuun pinta on kuin Prometheuksen maksa, joka kasvaa aina uudestaan kotkan syötyä sitä :|...:/. -Menikö älyttömäksi? Ehkä on hyvä aika mennä nukkumaan sitten. Ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

"Kirjoittaa kaksi" B)... :x... :p... :D!


Joo mitäpä sitä kuvaan lisäämään :saint:... :/... :'(... :p... :D, joo eli mä blogaan huomenna päivän kuvan ja videon B)... :p... :D, eli...

"Kirjoittaa kaksi" B)... :p... :D -kuva!

Edit. Eiku kolmepas :saint:... :p... :D, mullahan oli/on toi yks makea kuva valmiina laitettavaks B), eli huominen päivän kuva, video ja makea kuva on varattu :saint:, joopS :p... :D!


...toisinsanoen "kirjoittaa kaksi" :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Viikon 13 typyäänestys on päättynyt!


Joo taas päättyi äänestys =)... :'(... :p... :D, Matskun sen viedessä tällä kertaa :), kuten alla olevasta "taulukosta" näkee :saint:...

1. sija: 22 äänellä lauantain typy by Matsku.

2. sija: 17 äänellä perjantain typy by Tontsa.

3. (jaettu) sija: 14 äänellä maanantain ja tiistain typyt by Matsku ja Tontsa.

5. sija: 9 äänellä sunnuntain typy by Hulk.

6. sija: 7 äänellä keskiviikon typy by Matsku.

7. sija: 5 äänellä torstain typy by Hulk.


Joo eli onneksi olkoon vaan Matskulle :), mutta se siitä :|... :p... :D, nyt keskitytään seuraavaan äänestykseen =), eli äänestämään vaan uusimpaan äänestykseen :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Blogaajien kesken äänten (88) jakauman mukaiset sijoitukset ovat:
1. Matsku kolmen typyn 43 äänellä (48,9%)
2. Tontsa kahden typyn 31 äänellä (35,2%)
3. Hulk kahden typyn 14 äänellä (15,9%)

Matskulle voitto tässäkin osiossa, FUCK YEAH =)... Myös sen takia että tällä kierroksella tuli ennätykselliset 88 ääntä!

Viikko 13 typyäänestys tulos -kuva!


Joo-o :p, jaa-a :saint:, jep...

Sunnuntain typy!


Noniin, nyt näyttää olevan aika kova meno päällä =), mutta, no ei muuta kun tohon alas katsomaan kovempaa meno versiota *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!



No hyvältä näyttää typyn käynnistellessä suihkua =), mukaan voisin khyllä TOD liittyä *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Noniin :p, suihkut saatiin jo päälle ja hyvältä näyttää =), mutta saisko vielä paremmaks *SYDÄN*, HMMMmmm :saint:... :p... :D...


No khyllä saa B), ainakin ilmeen =), mutta tässä ei khyllä näy kokovartaloa vaan :/, mutta, no kattomaan vaan edestakas edellisiä ja tätä kuvaa sekä ehkä kädelle jotain liikerataa (:p... :D) ;)... *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEHEEEeeeee :D!


Niin oliks tässä jotain mainoksiakin vai :o, no mä semmosia ainakaan näe :'(, mutta Cocis kutsuu nyt ainakin juojaansa :saint:, joopS :p, EHHEHEEEEEeeeee :D!