perjantai 15. helmikuuta 2008

Hyvänyön blogaus :)!


Joo mäpä (Tontsa :p... :D) nyt blogaan tän kun, noh, lainataan Hulkin aikasempaa tekstiä :saint:... :p... :D:

"Hyvänyön blogauskin jää nyt minun osaltani laittamatta."


Eli ton takia ;)... :p... :D, joten...

Hyvänyön toivotus aseella B)... :p... :D -kuva!


...menkää nuQmaan tai tulee tosta aseesta :|... :'(, joopS :p, EHHEHEEEeeee :D!

Six Flags Great Adventure vuoristorataesittely: Osa 4

Seuraava vuoristorata on osuvasti nimetty - ainakin jos kärsit jostain sydänsairaudesta - sillä siinä ajeltuasi saatat joutua ottamaan pari nitroa pysyäksesi hengissä :D! Vuonna 2001 rakennettu vuoristorata Nitro oli Kingda Ka:n tuloon asti Yhdysvaltojen itärannikon nopein ja korkein vuoristorata. Se kipuaa 70 metrin korkeuteen ja syöksyy alas 66 metriä 66 asteen kulmassa kiihtyen 130 kilometrin tuntivauhtiin, huh-huh! Eikä siinä tietenkään vielä kaikki, sillä Nitro ei ole Kingda Ka:n tapainen parin pudotuksen pika-ajelu vaan täyspituinen vuoristorata, jossa ylä- ja alamäkiä riittää parin minuutin ja yli 1,6 kilometrin verran. Nitrossa ei mennä kertaakaan pää alaspäin, mutta sen ansiosta siinä voidaankin käyttää paljon yksinkertaisempia sylitukia, joiden ansiosta ajelu tuntuu varmasti paljon hurjemmalta, kun puristuu alaspäin peräti neljän G-voiman verran eli nelinkertaisesti painovoimaan verrattuna. Ajelusta napataan on-ride -kuva heti ensimmäisen pudotuksen pohjalla, ja selkeällä säällä voi kuulemma radan korkeimmista kohdista napata itselleen kuvan Philadelphian kaupungista, jonne matkaa on ainakin 80 kilometriä. Oheisen videon tekijät ovat älämölöstä päätellen selvästi sukua MatoApinalle :D!

Uusimmat DVD leffat esitellään vasta huomen


Tänään ei nyt oikein jaksa esitellä mitä uutuusleffoja on tullut kokoelmiin, joten se jääkööt huomiseksi projektiksi. Tyttöystävä väsähti niin, että ollaan kohta menossa nukkumaan. -Hyvänyön blogauskin jää nyt minun osaltani laittamatta. Eipä tässä muuta.

Coming soon... tomorrow :'(... :p... :D -kuva!

Perjantain typy!


Typy se vaan kattelee mikä -PIIP- (:p... :D) kestää että riisuminen alkaa typyn tavoin :|, mutta, no mitein tässä nyt voisi riisua kun ei pysty kun suu avoinna tölläämään typyn sexyä (:p... :D) riisuuntumista =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta eiköhän tässä kohtapuolin saa näitä omiakin vaatteita pois :saint:, alastoman typyn avulla sitten vaikka =)...


...ton sängyn kutsuessa kohtapuolin erääseen hommaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Päivän makee kuva

No wow. Onhan toi nyt aika makee. Hirviöt on aina makeita. Varsinkin pikkupoikien mieleen. Muistan itse nappulana, että tykkäsin piirrellä kaiken maailman hirviöitä.

päivän kuva

Ehhehee :D!! -Tää löytyi jo edellispäivänä ja piti laittaa se periaatteessa jo eilen, mutta kun eilen oli ystävänpäivä, niin pistin sit sen mukaiset kuvat. -Mutta mitä itse kuvaan, on tainnut Hasselhofin David käydä plastiikkakirurgilla -Stan Winstonin studioilla :D.

Typymuistutus

Mitäs tyttö oikein vihjailee siinä :|...:/? -No sehän vihjailee, että se on Tontsan vuoro "panna" päivän typyä tänään :P...:D ja samalla vihjaa mitä sen kanssa kannattaisi tehdä.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Risto Räppääjä

No en mene nyt haukkumaan tätä ihan pystyyn, mutta en kyllä mene katsomaan. Eipä paljoa innosta. Ja onhan se enemmän lapsille suunnattu, joten mieluiten mene katsomaan jotain aikuisille suunnattua.

Perjantain ensi-illat Nro 2

No Country for Old Men

Täydet 5 tähteä sai sekä Metro-lehdeltä, että Uutislehti 100:lta. No enpä tosin ihmettelekkään, siillä ohjaajan pallilla istuvat Coenin veljekset, joilta en muista, että olisi tullut vielä yhtään huonoa leffaa. -Eli voisi jopa teattereissa asti käydä katsomassa. -Ja DVD:lle ihan varmasti.