sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Perjantaiset ensi-illat Nro 2

Isäni Toni Erdmann

Perjantain ainut ensi-iltaleffa (koska Rogue one tuli jo keskiviikkona) on tämä -"ei kiitos"-leffa 😐😑😒😕😖👎. -Koska leffa ei kiinnosta ja tuli jo nimettyä -"ei kiitos"-leffaksi -ei sitten muuta kuin -hyvää sunnuntaita kaikille.

Perjantaiset ensi-illat Nro 1

Rogue One: A Star Wars Story

Tämä tuli jo leffailta tarinassa esiteltyä..., mutta hehkutetaan nyt vielä vähän tässäkin blogauksessa. -Oli kyllä hyvä leffa 👌👍😄😊😇... -Öh -mitäs sitä oikein muuta sanomaan kun tuli jo leffailtatarinassa käsiteltyä.

Uusin South Park jakso tuli katsottua

Uusin South Park jakso vaikutti vihdoin olevan päätösjakso pitkään kestäneelle teemalle 😄😌😇. -Mikäli jakso ei ollut myös päätösjakso koko 20. tuotantokaudelle -ehkä seuraavassa jaksossa päästään jo näkemään kokonaan uusi tarina 😁😊😌. -Mutta mitä itse jaksoon -oli ihan hauska -nyt oli sitä kaivattua huumoria mitä edellisissä jaksoissa ei ollut.

Päivän TV-tunnari

MatoApina leffaillan aikana tuli myös katseltua tämmöstä hauskaa piirrossarjaa kuten Rick and Morty jolla oli tosi mieleenpainuva tunnari. -Tunnarin sävellyksestä vastaa Ryan Elder niminen musantekijä. -Alla video -olkaa hyvät...
...


Päivän pelimusa

Piiitkästä pitkästä aikaa päivän pelimusa blogausta. -Tänään kuullaan MatoApina leffaillassa pelatun Broforce pelin musiikkia. -Musiikista vastaa Deon Van Heerden niminen musantekijä. -Alla video -olkaa hyvät...
...