torstai 8. heinäkuuta 2010

F.r.i.e.n.d.s / The Simpsons / Illan leffa: -Judge Dredd

Mitäs illan Frendeissä tänään olisi luvassa...?
...
Hengenpelastaja. Phoebe yrittää säästää ihmishenkiä jättämällä hammaslääkärikäynnit väliin. Janicella taitaa olla kerrottavaa Chandlerille.
...
Kuulostaapa hauskalta. -Entäpä sitten illan Simpsoneissa..., mitäs niissä olisi tänään tarjolla...?

Luokkatoverit. Kun Bart jää luokalleen, sattuukin niin, että Lisa ja hän joutuvat samalle luokalle. Voisiko hassummin sattua!
...
Hauskalta kuulostaapi. -Sitten..., mikäs on illan leffa tänään...?

Judge Dredd -Tuomari

Lähitulevaisuuteen sijoittuvan jännittävän toimintaseikkailun nimikkoroolissa nähdään Sylvester Stallone. Sekasorron ja rikollisuuden vaivaamiin suurkaupunkeihin keskittynyttä yhteiskuntaa hallitsevat tuomarit, joista vaikutusvaltaisin on Joseph Dredd (Sylvester Stallone). Järjestelmän mädännäisyys alkaa paljastua, kun Dredd lavastetaan syylliseksi murhaan. Samannimiseen sarjakuvaan perustuvan elokuvan ohjaaja Danny Cannon on kunnostautunut myös C.S.I.-sarjan tekijänä. Pääosissa: Sylvester Stallone, Diane Lane, Armand Assante, Rob Schneider, Max von Sydow, Jürgen Prochnow. Ohjaus: Danny Cannon. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (92')
...
Siitä onkin aikaa kun viimeksi tämä tuli nähtyä -eli voisi jopa harkita illan leffana tänään. -Odotan kaikkia illan ohjelmia suurella innolla.