tiistai 1. joulukuuta 2009

Hyvänyön blogaus

Joulupukki vetää sikeitä jotta jaksaa sitten kierrellä ovelta ovelle lahjojen kera jouluaattona. -Minäkin (Hulk) voisin mennä vetämään sikeitä jotta ite jaksaisin niinkin lähellä kuin huomenna herätä kouluun. -Eipä kait sitten muuta kuin -hyvää yötä ja MO!

Kukas/kumpi blogaa huomisen typyn <3...?


No otsikosta selvinnee asia hyvin selvästi :), eli...? Tai noh, eiköhän vaan sillein kumpi on nopeampi :), mutta, no jos kummatkin on yhtä nopeita :o, niin sillä muutaman sekunnin erotuksella :D! Eli, no varmaan sitten kantsii "varata" se vuoro blogaamalla pelkän otsikon :saint:, tai sitten, tai no sitten tässä vaan sopimaan :)!


Either way :)... :p, pääasia on että huomenna tulee luukkua avattavaksi =)...


...vaikka sitten mun toimesta jos ei muuten :x... *SYDÄN*... :o... :'(... *SYDÄN*, joopS :p, EHHEHEEeeeeeee :D!

Hulkin "possu kakun" raiskaus <3... :'(... :p... :D!


Kuten Hulkki jo blogasikin :), niin kakkua on taas tänään luvassa täällä kotipuolessa =), OU FUCKING YEAH B)!


Joo siinäpä se nyt sitten on taiteellisesti (label) "raiskattuna" (:D) *SYDÄN*, porsas kakku parka :(, joopS :p, EHEHHEEEeeeeee :D!


Hulkki päätti vielä vetää viimeset kunnon "pullistelut" (:D) kakkua kohtaan :p, joka...


...tuotti tuloksen aiheuttamalla porsas paralle sydänkohtauksen tehden siitä syömäkelpoisen :saint:, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEeeeeee :D!

666. blogaus... -H3ll yeah...!!!!!!!!!!11111111111

Tässä se nyt sitten on: -666 blogaus. -MatoApinan blogissa päästiin paholaisen lukemiin. -Pirun hyvä suoritus --jälleen kerran. -Tosin viime vuonna -ja sitä edellisenä ei tainnut tulla huomioitua tätä pikku seikkaa. -Omassa Hulkin blogissani tuli kerran huomioitua tämä seikka..., marraskuu, 18. sunnuntai 2007 -tehdyssä blogauksessa. -Eipä nyt varmaan mikään perinteeksi otettava..., mutta oli nyt kuitenkin kiva huomioida tämä asia.

The Simpsons

Entäpä sitten illan Simpsoneissa..., mitäs tänään luvassa...?
...
Bart - luottohenkilö. Amerikkalainen piirrossarja. Rehtorin ja opettajan alkava romanssi tuottaa Bartille lisähommia.
...
Jeps jeps -hauskalta kuulostaa tämäkin. -Odottelen innolla.

F.r.i.e.n.d.s.

No niin -taas päästään katsomaan Frendejä. -Mitäs illan jaksossa onkaan tänään luvassa...?
...
"Tahtomisen" jälkeen. Kun merkit viittaavat Rachelin olevan raskaana, hän menee uudestaan testiin. Jakso on omistettu New Yorkin asukkaille. - Vieraana Elliott Gould.
...
Ou yeah -kuulostaapa kivalta. -Odotan suurella innolla.

Päivän TOD tod ToOoOoOoD makee(t) kuva(t)

Taas tuli tehtyä koulussa tollanen marsipaanipäälysteinen kakku -tälläkertaa jouluaiheinen possukakku -possu kun on joulun herkkuruoka kinkun muodossa.

-Mutta kyllä se marsipaisen kakunkin muodossa varmaan ihan herkkua on -varsinkin kun täytteenä on runsaasti hilloa ja kermaa -NAM...!!!

Aika surullisen näköiset silmät tuli tehtyä..., mutta tuli tehtyä pieni korjaus -josta lisää piakoin seuraavan kuvan jälkeen.

Yläkuva..., jotta saatiin saparokin mukaan kuvaan -joka ei muuten millään tahtonut pysyä kiinni -ei edes siirapilla jolla yritin vielä liimailla sitä kotosalla.

Ja nyt takas niihin silmiin. -Puristin niitä vähän vinommaksi -jotta possu näyttäisi ilkeältä pahispossulta. -Koulussa jo yritin tehdä siitä pahispossua..., mutta opettajan mielestä se oli lasten kakku eikä suvainnut sitten vihaisia silmiä. -*HUOH*...!!!!!1111111

TOD paremman näköinen ilkeillä silmillä -näyttääkin enemmän possulta ku vähän tollaset silmät. --Ja nyt muuten meni onnistuneesti jääkaappiin -eipä tarvinnut ottaa päivän ällöttävää kuvaa -kuten viime kakun kohdalla.

***Blogilisäyksiä***


Jooh :p...


...kuvat puhuvat varsin hyvin puolestaan B)!


Että sellaista päivitystä tällä kertaa :), joopS :p... :D!

Joulu kun kerran alkoi =), niin..., The Joulukalenteri <3!


Jooh... selvää pässinlihaahan tämä on =), mutta, no pölistään silti :saint:... :p... :D! Joo, eli, niin :p, The Joulukalenteria vaan katsomaan YouTubesta mun uppauksen ansiosta ;), TOD *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)! Niin tai olihan tässä toi yks "käänne" :)... :p, joku (joku "joku" :D) on tehny omatekosen Joulukalenterin ja uppaa sen YouTubeen joka päivä oman jaksonsa (kait :p...), ei muuta kun kattelemaan :), itse ainakin katon =)! Jepulis :), ei kait sitten tässä muuta...








Joulua vaan innolla odotellessa =), jokahan tulee hemmetin nopeasti näitä katellessa *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), joopS :p... :D! Paitsi :x, no mikä sitten on "Joulu" :o... :p... :D?!? No jokainen päättäkööt ite sen :), itselleni se on..., Öööööh :p, no khyllä se vähän toi Jouluaatto taitaa olla =), mutta, no onhan se "matka" sinne kiva (kiire, lahjat, luukut yms...) *SYDÄN*, joten..., joopS :p... :D!

Typyjoulukalenteria jälleen kerran kehiin <3, typyjoulukalenterin 1. luukku!


Sama meininki jatkuu kun viime ja sitä edellisenä (joskin keskeneräsenä :(... :p) vuotena :), joka, no khyllä todellakin kelpaa =), TOD *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)! Joo ei kai muuta kun luukkuja tästä availemaan sitten =)...


***Riuhtoo, riuhtoo kaikin keinoin ja voimin*** :D...


Dodiiiih :p...

No eihän tähän voi kun sanoa että...


...khyllä todellakin kelpaa =), TOD *SYDÄN*!!! Niin ja, niin v*tun hyvää ja hauskaa Joulun odottamista kaikille =), OU FUCKING YEAH B)!

Joulukalenterin luukku 1 auki

Perinteisen typykalenterin lisäksi voisin minä -Hulk..., blogaista vielä tällaista normikalenteria päivittäin käyttäen yllä olevaa kuvaa...

... -avaten luukun -kuten alemmasta kuvasta näkee -leikkaamalla paintissa luukun numeron siihen luukun viereen. -Tekstinä oheen sitten seuraavina päivinä -otsikon -"Joulukalenterin luukku X auki" -isonnetuilla kirjaimilla -vähän niinku näin...
...

Joulukalenterin luukku 1 auki