tiistai 5. helmikuuta 2008

Jeps jeps -öitä |O - *Huoh*...

Taas on muuten kierrätyskuva käytössä -tämä kuva on kerran ainakin ollut aikaisemmin käytössä blogissame, joskus '06 puolella. -Jeps jeps. Eipä tässä sitten muuta. Eiköhän se sitten ole vain hyvää yötä ja MO!

Nukkumaanko/kö vaiko C.S.I.:tä?

Tyttöystävä kehoitti hyvänyöntoivotus tekstarissaan, että kannattaisi mennä ajoissa nukkumaan että jaksaa sitten huomenna -ja minulla kun oli suunnitteilla katsoa vielä jakso C.S.I:tä. -Nyt heräsikin kysymys, että nukkumaanko vaiko C.S.I.:tä? -No eiköhän sitä sit mennä nukkumaan, niin sit tosiaan jaksetaan huomenna. C.S.I. saa odottaa -kerkiäähän sitä kuitenkin katsoa -boxi kun löytyy. -Eli seuraavaksi tulee sit vaan hyvänyön blogaus.
...

Nukkumaan tai C.S.I.:tä risteys -kuva

C.S.I.:n 5. kauden päätösjakso tulisi telkusta, mutta...

(C.S.I.)

Elävänä haudattu. C.S.I:n tiimit yhdistävät voimansa löytääkseen Nickin, ennen kuin hän tukehtuu sieppaajiensa kaivamaan hautaan. Ohjaaja: Quentin Tarantino. - 5. tuotantokauden kaksiosainen päätösjakso.
...
Tänään tulisi tosiaan C.S.I. vitoskauden päätösjakso, mutta minulta kun löytyy kyseisen kauden boxi -kiitos Matskun ja Tontsan joululahjan, niin voin katsoa sen hieman etukäteen. Nyt tosin jätän tämän jakson katsomatta kokonaan, kun on vielä yksi jakso ennen tätä katsomatta ja voisin sen katsoa nytten ja joku toinen kerta sitten sen päätösjakson.

Kello on vasta 21:00...

Kello on vasta hieman yli yhdeksän ja suunnittelen nyt jo meneväni nukkumaan -WHAT :o -näin aikasin?? -No eipä ole enää mitään blogattavaa, eikä jaksa nyt aloittaa mitään uutta leffaakaan, vaikka melkein pitäisi korvata tylsä Punaisen lokakuun metsästys. -Oli kyllä paha pettymys. -Hmm..., -yksi ajatus tietysti on olemassa. -Erillinen blogaus.

Päivän typy

Tollasta ei kyllä pitäisi hyväksyä päivän typyksi. Eihän tossa ole mitään hottia kuten yleensä. -No tää on kyllä tosin Tiltin typykuva, joten mitään hottia turha edes odotella. Joten eikös mennä Bloggeriin vaan katsomaan, josko sielä olisi hieman parempi kuva tarjolla.

No parani hieman. Joku onnekas paparazzi on taltioinut näyttelijätär Sophie Marceaun pienen vahingon. Mikä lie gaala onkaan -katsojaluvut ainakin nousi pilviin. Mieskatsojilla "nousi" myös jotain. -Housuissa nimittäin..., well, ya know :p...:D..

Päivän makee kuva

Tiedän ainakin yhden, jonka mielestä toi olis makee ;)...:whistle:...:p...:D. -No onhan toi nyt varmaan aika monenkin mielestä makee -varsinkin niiden mielestä, joilla koreilee tollanen kotona. -Kyllä kelpais katsella leffoja.

Päivän kuva


Evoluution ansiosta eläimet alkavat paritella yhä enemmän ihmisten tavoin -ennen tosi toimia aloitetaan esileikeillä :p...:D, kuten kuvan mangusti pariskunta näyttää tekevän.

(South Park)

Kausi 2, jakso 6/13: Meksikolainen tuijotussammakko. Pojat huijaavat Jimboa ja Nediä erikoisella otuksella. Valheella on vakavat seuraukset, mutta onneksi Jeesus pelastaa.
...
AllSP:n kautta etukäteen vaan. -Taas kerran TOD LOiSTava jakso luvassa.