maanantai 7. tammikuuta 2008

Hyvänyön Miniklip


Jeps jeps. Se on taas nukkumaanmenoaika. -Huomenna ku pitää taas jaksaa heräillä ajoissa -FUCK :x. -Joskohan tollanen piristävä Miniklip antaisi paremman mielen mennä nukkumaan. Ei sit muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Typyn mielipide ja Täydelliset naiset =)!


Joo kuten typyn ilmeestä näkee :saint:, se ei pitänyt YHTÄÄN tosta ehdotuksesta :'(, kuten en mäkään :|, eli..., joopS :p... :D... :|... :'(! No mutta, jatkossa sitten vaan tarkemmin kattomaan noita typyvuoroja :saint:, muuten toi typy saattaa pamahtaa lopullisesti :/... :'(, joopS :p... :D! No mutta sen toiseen "puhekuplaan" (:p... :D) :saint:, Täydelliset naiset tulee nimittäin tänään taas pitkästä aikaa =), jonku bloody (:p... :D) taon jälkeen :|... |O, mutta tulee siis tänään taas :saint:, joten..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta :p, kolmos kaudessa tosiaan jatketaan menemistä =), jonka voi varmistaa sieltä IMDb:stä ja TV.comista :saint:, d'oh ;), joopS :p... :D! No mutta :p, tämmöstä olis tänään luvassa =)...


Kausi 3, jakso 15/23: Yhteinen onni.
Scavojen pizzerian avajaisissa esitetään suuria kysymyksiä. Orsonin ja Breen kohtalo selviää.

Joo hyvältä :), HEMMETIN (:p... :D) hyvältä kuulostaa =)...

Typyn mielipide :saint:... :p... :D -kuva!

Edit.
Joo nyt keksin mitä teen toiselle blogilleni B), no kirjotan sinne jotku blogaukset englanniks :saint:... :x, WAHT :o?!?!? No en tietenkään sanasta sanaan enkä niin/näin pitkiä |O... :'(... :p... :D, mutta..., joopS :p... :D! Joo ja ihan eri jutusta saatan puhua samalla kuvalla :saint:... :p... :D, niinku tälle kuvalle aion tehdä B), joopS :p... :D! Ja mitkä sitten aion vai blogata :x, no ainakin kaikki laitehankinnat (B)... :p... :D) ja ehkä mässyostoksetkin B), stay tuned :saint:, joopS :p... :D!


...*köhin* (:p... :D) ollessa jo ihan pystyssä =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeee :D!