maanantai 7. tammikuuta 2008

Maanantain typy sekä Huippumalli haussa =)!


Joo taaspa jatkuu pitkästä aikaa Huippumalli haussa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo kuudes kausi tosiaan tänään pyörähtää käyntiin :saint:, jonka voi siihen TUTTUUN ja TURVALLISEEN (:p... :D) tyyliin varmistaa IMDb:stä ja TV.comista, joka piti taas, kuten eilenkin, selostaa :x, koska tämäkin saa vaihtua vanhasta päivästä (Tiltissä ja Bloggerissa) tähän uuteen :saint:, FUCK YE..., joopS :p... :D! No mutta :p, tämän päivän jakson selostuksen kautta vaan ihailemaan sitä kunnon kuvaa tosta typystä sen (selostuksen :p... :D) alta =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Kausi 6, jakso 1/13: Tyttö joka opettelee tanssimaan. SARJA JATKUU. Taas se alkaa, Tyra, Janice, Nigel Twiggy, Jay ja J.Alexander palaavat arvioimaan kolmeatoista uutta tyttöä, joilla kaikilla on palava halu voittaa kuudes Huippumalli-kisa. Mallintyössä pelkkä ulkonäkö ei riitä, vaan tytöt joutuvat kohtaamaan erilaisia haasteita, joilla arvioidaan heidän luonnettaan ja soveltuvuuttaan alalle. Ja kuten tunnettua kaikista ei alalle ole. Kisa huipentuu tällä tuotantokaudella Thaimaan kuuman auringon alla Bangkokissa. 6. tuotantokauden avausjaksossa 32 innokasta malliksi havittelevaa tyttöä saapuu Los Angelesiin. Lavakävelytehtävän ja haastattelujen perusteella joukosta valitaan ensin 20 parasta, ja sitten joukko karsitaan 13:sta.


Joo hyvältä kuulostaa tämän päivänen jakso =), mutta check out that chick hot ass (:p... :D) :saint:, sehän kuulost... (:p... :D) näyttää HEMMETIN hyvältä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo tommosia ois TOD syytä näkyä myös tämän päiväisessä ohjelmassa B), tai..., itQ :'(, joopS :p... :D!


Noniin, mikä kestääääääääääääääH *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*...

2 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Ööh :/, se ois ollu kyllä mun vuoro ;), mutta olkoot nyt näin :saint:, sillä ei tommosta huippuhottista TOD voi mikskään typymuistutukseks alentaa :x!

tkl84 kirjoitti...

No EI TOD voi alentaa <3... :saint:... B)... :p... :D! Joo eli Hulkkikin sitten jatkossa tarkemmin kattomaan vuorot :saint:, paitsi kukapa tässä tarkkana pystyy olemaan tämmösten hottisten äärellä :/... :'(... <3, FUCK YEAH B)/noH :'(, joopS :p... :D!

Edit. Typyltä on tulossa vielä oma mielipiteensä tohon alentamis "ehdotukseen" :saint:... :p... :D!