sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Coming up some day next week: Leffailta @ MatoApina HQ 2013

Nyt on hauska leffailta sitten takana ja kuten lupasin -tarinaa sitten tulossa. -Nyt en ole sitten täysin varma minä päivänä pääsen blogaamaan tarinaa -huomenna en ainakaan --joten pistin otsikkoon -"some day next week" -eli joku päivä ens viikolla sitten. -Siinä voi jo kuvakoosteesta nähdä -että ainakin hauskaa näytti olevan.

Salpa

Salpa

Eipä tämäkään houkuttele juuri ollenkaan -joten ei muuta kuin se -"ei kiitos" -vaan tällekin --ja kohti muita blogauksia.

Red Obsession

Red Obsession

Eipä nyt hirveemmin kiinnosta -vaikka kertojana kuullaankin itse Russell Crowea. -Eipä kait muuta kuin -"ei kiitos" -sitten -ja etiä päin esittelyissä -ja elämässä.

Nuoren Wertherin jäljillä

Nuoren Wertherin jäljillä

Sentään kuvattu hyvässä paikassa -Helsingin Suomenlinnassa..., mutta houkutteleeko tämä fakta leffateattereihin...? -Ei TOD -joten ei muuta kuin -"ei kiitos" -vaan tälle filmille.

Last Vegas

Last Vegas

Tämmäkin kyllä kiinnostaa. -Trailerin perusteella ainakin tosi hauskan oloinen -ja kuka ei nyt  haluisi nähdä neljä legendaarista Hollywood veteraania samassa paketissa anyway...?

Hunger Games: Catching Fire

Hunger Games: Catching Fire

Tää kyllä kiinnostaa nähdä ja tätä olikin suunniteltu isommalla kaveriporukalla joku päivä mennä kattomaan. -Varmaan menee joulukuulle tämä suunitelma. -Edellinen Nälkäpeli-leffa pitäisi sitä ennen poimia jostain kokoelmiin ja kattoa tuoreeseen muistiin.

Perjantaiset ensi-illat

Mitäs kaikkea tulikaan perjantaina ensi-iltaan...? -Ainakin kaksi näkemisen arvoista näkyisi olevan. -Mitkä -se selviää esittely blogauksissa. -Alla otsikot...
...
  • The Hunger Games: Catching Fire
  • Last Vegas
  • Nuoren Wertherin jäljillä
  • Red Obsession
  • Salpa

Jurassic World juttua

Jurassic Worldin uusi näyttelijälisäys on ainakin minulle (Hulk) varsin tuntematon näyttelijä -Jake Johnson. -Yksi leffa missä mies on mukana löytyy kuitenkin kokoelmistani. -Mies nähdään nimittäin rehtorin roolissa elokuvassa 21 Jump Street. -Muita miehen elokuvia on mm. Safety Not Guaranteed -joka on tän neljännen Jurassic-elokuvan ohjaaja Colin Trevorrow'n leffa.