maanantai 30. kesäkuuta 2014

Päivän makeet kuvat

 Vuoden 2012 itsenäisyyspäivän makeessa kuvassa poseerannut jengi, eli leffa- ja peliaiheiset keräilyesineeni saivat tänään uuden tuttavuuden, joka on kooltaan niitä huomattavasti isompi.
Ensimmäisen kuvan laatikossa olevasta tekstistähän jo näki, että kyseessä on X-Men: Days of Future Past -leffaan liittyvät juttu, mutta toinen sisempi laatikko paljastaa että kyseessä on itse Magneton kypärä!
Siinä kypärä lepää vielä styroksiin tiiviisti pakattuna.
 Styroksit on saatu purettu ja osat paljastettua.
Osat on laitettu paikoilleen ja siinä se nyt lepää hienosti kuvun alla suojassa.
Vielä koko komeus toisesta suunnasta mukana tulleen aitoustodistuksen kera.
 Lähikuva aitoustodistuksesta, tottakai!
Kypärä lepää lopullisessa paikassaa hyllyssä ja sai kaverikseen muut leffa-aiheiset keräilyesineet: Terminaattorin, Hämähäkkimiehen, kristallikallon ja pienet Star Trek alukset. Näin nekin säästyvät kätevästi pölyyntymiseltä :).

Jurassic World juttua

 Jurassic Worldiin senku kasaantuu nyt näitä taustanäyttelijöitä. -Nyt tuli kolme lisää. -Aloitetaanpa Joseph Fisher nimisestä kaverista. -Hän nähdään elokuvassa puistotyöntekijänä. -Herra Fisherin voi bongata -nyt kun tietää minkä näköinen kaveri on -mm. elokuvista Now You See Me -Suuri puhallus, 22 Jump Street ja Dawn of the Planet of the Apes. -Ei muuta kuin silmä tarkkana noita katsellessa -jos sattuisi vaikka tunnistamaan miehen. -Seuraava lisäys on mielenkiintoinen tapaus. -Kaveri on niin innoissaan osastaan elokuvassa että on oikein tehnyt YouTube videon missä selostaa viisi syytä miksi juuri hän sopisi elokuvaan. -Video nähtävissä alla.
 Kaverin nimi on Michael Gertsen -mainio kuva hänestä yllä -ja alla tosiaan miehen tekemä videopätkä. -Tässä video -olkaa hyvät...
...

Viimeinen lisäys on kaveri nimeltä Darren Lanford joka vilahtaa elokuvassa eläintarhan työntekijänä. -Miehellä ei ole profiilikuvaa Imdb:ssä -joten saamme jälleen tyytyä tollaseen -"ei kuvaa saatavilla" -kuvaan. -Mutta ei ole kyseessä muutoinkaan kummoinen näyttelijä. -Tämä kuitenkin on miehen ainoa filmi ja luultavasti vilahtaa sekunnin koko elokuvassa. -Mikäli tämä herra etenee filmiurallaan isoksikin tähdeksi -on hänellä debyyttileffana ainakin laadukas ison budjetin filmi.