maanantai 30. kesäkuuta 2014

Jurassic World juttua

 Jurassic Worldiin senku kasaantuu nyt näitä taustanäyttelijöitä. -Nyt tuli kolme lisää. -Aloitetaanpa Joseph Fisher nimisestä kaverista. -Hän nähdään elokuvassa puistotyöntekijänä. -Herra Fisherin voi bongata -nyt kun tietää minkä näköinen kaveri on -mm. elokuvista Now You See Me -Suuri puhallus, 22 Jump Street ja Dawn of the Planet of the Apes. -Ei muuta kuin silmä tarkkana noita katsellessa -jos sattuisi vaikka tunnistamaan miehen. -Seuraava lisäys on mielenkiintoinen tapaus. -Kaveri on niin innoissaan osastaan elokuvassa että on oikein tehnyt YouTube videon missä selostaa viisi syytä miksi juuri hän sopisi elokuvaan. -Video nähtävissä alla.
 Kaverin nimi on Michael Gertsen -mainio kuva hänestä yllä -ja alla tosiaan miehen tekemä videopätkä. -Tässä video -olkaa hyvät...
...

Viimeinen lisäys on kaveri nimeltä Darren Lanford joka vilahtaa elokuvassa eläintarhan työntekijänä. -Miehellä ei ole profiilikuvaa Imdb:ssä -joten saamme jälleen tyytyä tollaseen -"ei kuvaa saatavilla" -kuvaan. -Mutta ei ole kyseessä muutoinkaan kummoinen näyttelijä. -Tämä kuitenkin on miehen ainoa filmi ja luultavasti vilahtaa sekunnin koko elokuvassa. -Mikäli tämä herra etenee filmiurallaan isoksikin tähdeksi -on hänellä debyyttileffana ainakin laadukas ison budjetin filmi.

Ei kommentteja: