maanantai 3. syyskuuta 2007

Random NEMESIS copyrightailee


Juups. Eipä paljoa haittaa. -Kävin muuten korjaamassa vähän tekstä. -Nyt Cartman sanoo "screw you guys. I'm going to bed". -Joop. Mutta nyt sitten vaan hyvää yötä ja MO! -Taas.

Cartmanin tavoin nukkumaan



Niin, siis vasta menossa nukkumaan -sillä tavoin Cartman tyyliin. Vai olisko se aika tylysti lukijoita kohtaan sanoa -"screw you guys, I'm going to ben". -Joo, no ehkä. Sanotaan sit vaan ihan perinteiseen tapaan hyvää yötä ja MO!
...


"Hyvää yötä ja MO!"

Kuvan kirjekuoren tavoin, myös tietsikka suljetaan

Jeps jeps. Valitettavasti on taas tullut se aika, kun tietokone pitää sulkea ja pitää mennä nukkumaan |O...:'(. -Ööh <--(itken, kun en keksi enempää läppää tähän). -Eli se on hyvänyönblogauksen kautta nukkumaan.

Tästä kuvasta muokkasin

Tätä kuvaa käytin sit >>ton<< muokkaamisessa, jos ei saa -eikä varmaan saakkaan tolkkua, että mistä ihmeen kuvasta olen muokannut kuvan. -Olis riittänyt siirtää ehkä vain suu ja silmät tost mun naamasta, ku jouduin kuiteski kans siit alkuperäisestä Seppokuvasta poimimaan taasen sen kasvonpiirteitä peittämään ja paikkaamaan omaa silleen pikkasen. -Voisikin seuraavaksi tehdä otsikolla "paranneltu versio" saman uudestaan.
...

EDIT. Tai antaa olla parannellun version kanssa.

Jaak... Hul... Raph... John Belush... Timbal... Seppo :D


No pitipä nyt sittenkin muokata ittestäni tollanen Salkkarihahmo. Muokkasin naamani Seppo Taalasmaan, eli näyttelijä Jarmo Kosken kasvojen paikalle. -Voisihan noita ihan päivittäin Tontsan Kaunarihahmojen ohella piirtää. -Tänään siis olen Seppo Taalasmaa, tai ihan pelkkä Seppo :p...:D.

Tänään nähtävästi ollaan Eric. -OK


Vai että Forresterin Eric tänään. -No tollasen sain aikaseks. Käytin taas sitä perinteistä kuvaani -se yks sun IRC-galleria kuvas. -Mähän voisin ittestäni muokata Salkkarihahmoja :p. -No en khyl TOD :x...:o. Vitsi vitsi :D.
...

EDIT. Eipäs kun sittenki vois :p.

Uusi tietokone


Huoneeseeni on sit saatu uusi tietsikka vanhan mentyä aivan korjauskyvyttömäksi. -Tosin se sitten jää tänne ja uuteen kämppään saan proidin vanhan kannettavan. No se on just hyvä. Ei vie tilaa, ja kun siihen saa sen nettiyhteyden, niin kaikki on jees. Mitään megahienoa konetta en tarvitsekaan. -Pääasia, että netti toimii ja pääse blogittamaan.

Maanantain typy ja automuistututus!

Jaa-a, ei kai tässä voi kuin pettyneenä (:D) lainata Matskua: "Taas näköjään typyn pitää alottaa aamu kun MatoApina vaan laiskottelee :|, EHEHEHEHEE :D", EHEHEHEHEEEeeeeeee :D! No mutta siihen/tohon typyyn B)... Joo siinähän se on auton luona valmiina *kröhömeihin* =), kädetkin jo valmiina pitämään autosta tiukasti kiinni ettei vaan tipu kyydistä tiukan "kyydin" (:p... :D) aikana =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHHEEEEEeeeeee :D! Joo ja Tontsalle samalla automuistutus :), semmoinen kun on kuulemma tulossa :x, WAHT :o?!?!? JoopS :p, EHHEHEEEEEEeeeeeee :D!


No mitä te siitä odotatte :x, sitä "kyytiä" antamaan typylle =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEeee :D!