torstai 2. syyskuuta 2010

Kuin kaksi marjaa

Tossa BB:tä katsellessa pistin merkille että BB talon asukas Hannu muistuttaa partoineen pikkasen Osama Bin Ladenia. -Täten muokkasinkin tollasen kuin kaksi marjaa kuvan heistä. -Kyllä pientä yhdennäköisyyttä tosiaan on.

FUCKIN' FINALLY...!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111

No voi Jeesus sentään :x...:o...?? -Noin yksinkertainen ratkaisu ja minä vaan en tajunnut. -Tontsan antamalla vinkillä tajusin rakentaa radan oikein -ei niinku oma päättelykyky riittäny ratkomaan pähkinää :ashamed:...:/... -How pathetic am I...??

Nyt kun vitoslevelikin on sisäistetty voisin vaikka keskellä yötä taas herätä ja läpäistä pelin -HALLELUJAH :saint:...=)...!!!!!!!!11111111 -Ööh. 26v sälli innostuu moisesta lasten pelin läpäisemisestä. -How pathetic am I..? -Like seriously.

Draw me a map please

Edelleenkään en ole saanut ratkaistua tuota riivatun viitos tasoa :ashamed:...:/... -Heräsin jopa viime yönä siinä klo 03 aikoihin kokeilemaan kun unissani luulin saaneeni ratkaisun..., mutta eipä vaan -vieläkin jumitan mokomassa levelissä. -So please, draw me a map niin saan mielen rauhan. -Mun aivokapasiteetti ei selvästikkään riitä ratkomaan tuota :ashamed:...:/... -How pathetic am I...??

Päivän puujalka

Eilen tuli Tontsan kaa katsottua uudestaan hillittömän hauska -Top Secret -joka vilisee hauskoja puujalka vitsejä. -Poimin ehkä parhaimman -kohtaus ravintolassa jossa Val Kilmer sanoo ettei puhu saksaa -johon Lucy Gutteridge vasta: -"That's alright. -I know a little german. -He's sitting over there".. -Ja edelleen jaksaa naurattaa.

FLUNSSA

Flunssa tosiaan iskenyt siksi ei nyt jaksa innostua mistään TV-ohjelmista -saati nyt mistään muustakaan. -Yksi juttu tosin pitää käydä hoitamassa flunssa tai ei --maksamassa eiliset pizzat. -Mutta muuten pysyttelen nyt kotona siemailemassa teetä jne..

Miehen puolikkaat / Illan leffa: Shaft

Mitäs illan Miehen puolikkaissa tänään...?
...
Lohduttajat. Charlien ja Adamin äiti on tavannut uuden miehen, ja hän järjestää kaikille yhteistä illallista. Ilta päättyy kömpelösti ainakin Charlien osalta, kun paljastuu, että uuden miesystävän tytär on yksi Charlien entisistä tyttöystävistä. Menestys rakkauselämässä kulkee näköjään suvussa, ja pian pojat joutuvat äitinsä lohduttajiksi.
...
Kuulostaapa kivalta. -Entäs mikä on illan leffa...?

Shaft

Samuel L. Jackson esittää toimintaelokuvan pääosassa varmaotteista poliisia Shaftiä, joka saa selvitettäväkseen kuoliaaksi hakatun nuorukaisen tapauksen. Tekijä on varakkaan perheen poika, joka teon jälkeen haihtuu ilmaan. Tapauksella oli silminnäkijäkin, mutta tarjoilijatyttö ei ole halukas yhteistyöhön - mihin hänellä on omat syynsä. Pääosissa: Samuel L. Jackson, Richard Roundtree, Vanessa Williams, Jeffrey Wright, Christian Bale, Busta Rhymes, Dan Hedaya, Toni Collette. Ohjaus: John Singleton. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (95')

...
Kelpo leffa -enpä ole nähnyt aikoihin -voisi jopa katsoa. Ja hankkia DVD:lle mikäli törmää Anttiloissa.

-Enkö kuulosta yhtään innostuneelta kuten aina muissa TV-ohjelma esittelyissä...? -No minäpä kerron..., mutta erillisessä blogauksessa.