perjantai 10. helmikuuta 2023

Pieni virhe blogauksessa

Joo, en mitään ilku/räkänaura - että tulipa Hulkilla virhe tehtyä. Tietenkin tällein erikseen blogaaminen on vähän epäilyttävää 😖😓😋😁 Voisihan sitä vaan kommentin laittaa, tai yksityisviestin - mutta... No kertyypä blogauksia, ja tulee tämmöisiä hiAnoja (tosi 😂) kuvia 😍😎 joopS 😋 EHEHHEHEHEEeeeee 😆 En nyt ala erittelemään tota virhettä tai linkittämään sitä, jos sitä ei tosta kuvasta saa selville - niin...


...no sitten voi lähettää mulle yksityisviestiä, osoitteeseen; 'eikiinnosta@hotmail.com' :) joopS :P EHEHEHEEEeeeee :D Mutta tämä taisi olla tämän päivän vika blogaus, ellei Hulk vielä innostu jotain blogaamaan (hän khyllä jo blogasi 'hyvänyön blogauksen')! No mutta jos tähän blogaukseen liittyen on jotain sanottavaa, niin... Hmmmm :) =X =/ :'( :P :D

Hyvänyön blogaus

Tontsalta saattaa ehkä tulla vielä jotain..., mutta omalta osaltani se on - hyvää yötä ja MO!

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoaksi otin Crème Brûléen sorbetilla - oli kyllä sekin hyvää😋👌. Nyt kyllä kelpaa vetäytyä hotellihuoneeseen yöpuulle.

Päivän juoma

Ruokajuomaksi otin lasillisen Sauvignon Blanc valkoviiniä. Kyllä kelpasi kilistellä.

Päivän ruoka (by Hulk)

Hotellin ravintolassa tuli käytyä syömässä ja ite tilasin lautasellisen pastaa missä oli häränlihaa tomaattikastikkeessa. Oli ihan hyvä setti😋👌.

Hulk Tampereella

Huomenna tulee lisää kuvia kun kierrellään päiväs aikaan Tampereen keskustassa..., mutta siinä kuva hotellista missä yövymme - Courtyard niminen hotelli.
Siinä hotellihuoneeni avainkortti - ei muuta kuin huoneeseen.
Huoneeni isossa telkkarissa oli näytöllä tervetuliaisviesti. Kait se on siinä luettavissa jos vähän zoomailee kuvaa.
Ihan nätti huone ja kingsize bed - kyllä kelpaa - kyllä TOD😎...😇...🤗...

Päivän ruoka

Siinäpä ruoka (tai osa siitä, en halua kaikkea yhdellä kertaa lautaselle laittaa - tulee muuten vaan ähky pelkästä katsomisesta) lepää lautasella, oli khyl tosi hyvää 😊😋 Juomakin oli mukavan piristävä, vaikka (...no ei sitä piristettä näin perjantaina tosiaan tarvi)! Nyt ei taaskaan Frendit pyöri taustalla, vaan Scrubsilla mennään 😍 Alan tässä pikkuhiljaa jäämään koukkuun tohon, Frendit pikkuhiljaa siirtyy taustalle... No mutta, sen (Frendit) olen jo monta kertaa nähnyt, tämän (Scrubs) olen tainnut vaan kerran nähdä (enkä edes kaikkia jaksoja, eli näkemättömiä tulee vielä eteen...)!


Ihan kiva perjantai-ilta siis =) En ymmärrä, että johonkin baariin menisi notkumaan - khyllä mä kotona viihdyn :) Mutta, no kaikki tavallaan - mutta pitääkö yli-juoda? No eipä se mulle kuulu, mutta krapula seuraavana päivänä ei mikään kiva taida olla. Ei ole kokemusta, eikä ikinä varmaan tule. Limu on hyvää... =) joopS :P EHEHHEHEEEEeeee :D No mutta, nautitaan nyt perjantaista - kaikki omalla tavallaan!

Ruoka ostosten esittely

Jahas, kiinalaista ruokaa olisi tällä kertaa luvassa 😊 On se ihan varsin hyvää 😋 No ei khyllä kaikki paikat, mutta... no täällä on hyviä. Ja paikkahan oli/on; Jung Cheng. Khyllä annan ison peukku pystyyn suosituksen, jos Töölöön suunnilla nälkäisenä liikkuu...

P.S. HiAnot kahvitahrat näkyy kuvassa 😇😋😁 Tahalteen ne jätin (huomasin jo kuvatessa, ja ne olisi voinut rajata myöhemmin pois), mun mielestä ne on aika hiAnot 😎😋😂 Melkein "päivän taidekuva" ainesta 😊


Sitten vähän energia juomaa kyytipojaksi, vaikka... no ei tässä paljoa khyllä energiaa tarvita, viikonloppu alko niin mikäs se parempaa =) Se vaan menee niin hemmetin nopeasti, maanantai on jo parin kiven heiton päässä =/ No khyllä viikonloppu näin perjantaina hyvältä tuntuu, kuten vielä lauantaina - mutta sunnuntaina alkaa jo morkkis (vai mikä lie :P :D) tulemaan!? =X No sillon (sunnuntaina) saa viekä nukkua pitkään, mutta... No nyt on vasta perjantaina, nautitaan tästä vielä kun ehditään :saint:

Päivän poster + trailer

Kymmenes Hurjapäät elokuva Fast X on saanut trailerin ja näyttävän julisteen. Yllä👆 hieno juliste ja alla👇 traileri.

...

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Titanic 

No tämähän se on se kiinnostava ensi-iltaleffa ja vaikka tämä löytyykin DVD:nä ja olen tämän jo kerran päässyt kokemaan 3D:nä leffateattereissa 2012 kun tämä edellisen kerran tuli uudintalevitykseen niin kyllä tämän silti voisi mennä katsomaan vielä toistamiseen teattereihin. Melkein jopa hyvityksenä elokuvalle että dissasin sitä aikoinaan teininä silloin 1997 ja jätin silloin teattereista kokonaan välistä. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

All the Beauty and the Bloodshed

No ei se kyllä tämäkään vielä ole se kiinnostava ensi-iltaleffa. Eiköhän sitten vain jatketa kohti sitä viimeistä ensi-iltaleffaa ja oteta selvää mikä se kiinnostava elokuva oli.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Jope ite

Ihan hieno juliste sentään tällä leffalla..., mutta joo - tämä ei kuitenkaan ole se ensi-iltaleffa joka kiinnosti. Tämä hienosta julisteesta huolimatta ei kiinnosta juuri ollenkaan. Eli se -"ei kiitos" -vaan tällekin ja etiä päin esittelyissä. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Skimbagirls

No tämä se nyt ainakaan ole se ensi-iltaleffa joka kiinnosti nähdä. Tämä on niitä elokuvia jolle sanon -"ei kiitos". Ei muuta kuin etiä päin esittelyissä. 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Magic Mike's Last Dance

Tästä en ole nähnyt edellisiäkään osia joten ehkä säästän sitten DVD:lle tai Blu-Raylle kaikki kolme elokuvaa. Kuitenkin kiinnostaisi nähdä elokuvat.
 

Perjantain ensi-illat

Paljon ensi-iltaleffoja tänään..., mutta vain yksi niistä kiinnostaa. Mikä niistä - se selviää sitten itse esittelyblogauksissa. Alas👇 vielä otsikot.

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5

Happy Birthday following actors and two directors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja kaksi ohjaajaa. Muun muassa elokuvista Kick-Ass ja The 5th Wave tuttu Chloë Grace Moretz täyttää tänään 26-vuotta. Elokuvista Hannibal ja Collateral Damage tuttu Francesca Neri täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvista 10 Minutes Gone..., Boss Level ja American Traitor tuttu Meadow Williams täyttää tänään 57-vuotta. Austin Powers elokuvista tuttu Robert Wagner täyttää tänään 93-vuotta. Elokuvan Everything Everywhere All at Once toinen ohjaaja Dan Kwan täyttää tänään 35-vuotta. Sitten ehkä parhaiten Jurassic Park elokuvista tuttu Laura Dern (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään 56-vuotta. Elokuvista We're the Millers ja Scream 4 tuttu Emma Roberts täyttää tänään 32-vuotta. The Hunger Games elokuvista tuttu Elizabeth Banks täyttää tänään 49-vuotta. Ja viimeisenä vielä elokuvien Sideways ja Downsizing ohjaaja ja yhtenä Jurassic Park III elokuvan käsikirjoittajana (myöskin oma onnittelublogaus Jurassic Mania blogissa) toiminut Alexander Payne täyttää tänään 62-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.