maanantai 11. helmikuuta 2008

Hyvänyön blogaus: -Päivän extra kuva

Huomennahan vois koulussa tehdä noin -kun kuitenkin alkaa nukuttamaan tunneilla, kun on reaaliaineita |O. -Joops. Se siitä sitten. Ei muuta kuin nukkumaan vaan, niin huomenna ei sitten kans nukahdeta tolleen pöydän ääreen. Ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Jälleen olisi aika shut down da computer


Joo-o. Niin ne päivät vaan vierähtää -aika taas sulkea tietsikka ja painua untenmaille, jotta huomenna taas jaksaa. -Vaikka nyt blogaankin tietsikan sulkemisesta -se ei meinää, ettei hyvänyön blogausta tulisi vielä. Seuraavaksi siis vielä se hyvänyön blogaus ja sitten vasta kone shut down.

"Tarkka label" :x... :p... :D!


Eiköhän kuva taas kaiken kertonut :saint:... :/... :'(, joten, no selitetään sitten :|... :'(, joopS :p... :D! Joo noi typylabelit tosiaan :saint:, pitäisis olla vähän tarkempi niiden kanssa ;), varsinkin kun äänestys on nyt mukana B)! Joo eipä se nyt kovin iso virhe ole jos väärän viikon laittaa :), niin kuhan joku huomaa sen :saint:... :/... :'(... :p... :D, mutta jos ei laita mitään (mitä Hulkille nyt kävi) :o, niin..., joopS :p... :D! Eli tarkkuutta noihin :saint:, joka koski khyllä nyt vaan Hulkkia :(, mutta khyllä meidänkin (mun ja Matskun) pitää olla tarkkoja noiden kanssa B)... :'(, joopS :p... :D! Niin ja varmistushan kannattaa aina tehdä B)... :x, eli painaa sitä "vko x/xxxx typyt" -labelia ja kattoo onko siellä sen viikon edelliset typyt =), koska jos ei ole :'(, niin..., joopS :p... :D! Paitsi sitten kun alottaa uuden viikon (niinku nyt), niin sitten siellä on paras olla tyhjää :saint:, tai :'(..., joopS :p... :D! No mutta :p...

Tarkka label -kuva!


...tarkkuutta vaan noihin labeleihin :saint:, joopS :p... :D!

Päivän typy

"Frost" mitä häh "Ferocio" -jotain... :|...:/...:o ??? -Ja mikäs typyä noin hymyilyttää. Kertois nyt muillekin, jos on jotain hauskaa mielessä. -No eiköhän se Bloggerissa selviä. Sinne vaan.

No "Frost Ferocious":han siinä lukee ja typyähän hymyilyttää se, kun mielessä on hieman erikoinen pyyntö: -voisinko hölskyttää palleroita seisten typyn takana ja pitäen käsiä typyn näyttämässä asennossa. -No käyhän se esileikistä, mutta eiköhän ne pallerot hölsky ihan ittekseen kun päästään itse asiaan :p...:D.

L-Koodi ja typymuistutus =)!


Joo typymuistuksia senkun satelee =)... :saint:... B)... :p... :D, L-Koodissa ollen luvassa tälläistä =)...


Kausi 4, jakso 5/12: Leikillään. Betten ura on vaarassa suhteen takia ja Angus on kovan paikan edessä. Shane yrittää kovasti olla aikuinen ja Alice huomaa, ettei ole riittävän aikuinen. Kaikki tuntuvat leikkivän omia leikkejään.

Joo hyvältä taas kuulostaa =)...

Shane vanha -kuva!


..ohjelmaa ja typyä odotellessa :saint:... :p... :D!