maanantai 4. syyskuuta 2023

Päivän elokuva + poster + trailer (by Tontsa)

Sainpa sitten tämän trilogian päätökseen, oli khyllä MAHTAVA!! 😍😎 Tai kakkonen oli vähän huonohko, vaikka ihan hyvät pisteet (7,2) saikin... Mutta, eiköhän mennä itse traileriin - tai sitä ennen voisi listata kaikkia leffat arvosanoineen 😇

The Godfather (1972) [mun arvostelu] 7,8 - 4/5

The Godfather Part II (1974) [mun arvostelu] 7,2 - 3½/5

The Godfather Part III (1990) [mun arvostelu] 7,4 - 4-/5


Aika laimea trailer... Noh, onhan tällä ikää - ennen ei tehty vauhdikkaita trailereita (jonka olen tainnut jo aika monta kertaa todeta..?)! Mutta, no ei sen khyllä pidäkkään olla - kuhan saa leffan näyttämään hyvältä. Tämä traileri? No ihan laadukkaan oloinen, ja sai mielenkiintoa kyseistä leffaa kohtaan :) Jaa, nyt on tämä trilogia katsottu - mikäköhän olisi seuraava? Niin leffa, ei sen trilogia tarvitse olla... Mutta voi se olla se(kin, eli trilogia), mutta... jepS! :P :D

Päivän jälkiruoka (by Tontsa)

Blogaan nyt vaan jälkiruuan, koska ruoka ei ollut kummoinen 😕😓😋😁 Blogissa tämä ei tavallaan ole jälkiruoka, koska en blogannut itse ruokaa - mutta... No khyllä tämä on ruuan jälkeen nautittu 😇


Ihan hyviä pullia, vaikka itse olen ne pyöräyttänyt :x =) :P :D Pitäisikö tässä leipuriksi ruveta, sämpylöiden tekokin sujuu hyvin :saint: Uran vaihto?! B) Noh, juuri vaihdoin uraa - mutta siitä en täällä tarkemmin kerro...

Päivän leffa + poster

Pitkästä aikaa uusintakatseluun Rocky elokuvat - aloitan tänään ykkösleffasta ja jatkan huomenna kakkosesta jne.
 
Aika tylsähkö alkuvalikko elokuvalla joten tässä vielä leffan juliste joka on hieman tyylikkäämpi. Sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Extra EXTRA juoma

Ruojuomana toimii se ostamani Pirkka Parhaat Tonicvesi. Nyt unohtui ottaa juomankaatokuva..., mutta samapa tuo. Siinä kuitenkin hieno png-kuva mukista ja pullosta.

Extra ruoka

Siinä lasagnen jämät lautasella tarjottuna. Nyt en muistanut ottaa kuvaa extra juuston lisäämisestä..., mutta nyt sille ei voi enää mitään.

Päivän jälkiruoka + extra juoma

Jälkiruokana otin siellä samaisella bensiksellä tollasen voisilmäpullan.


Tämän puolestaan ostin Good Life Coffee nimisestä kahvilasta lähellä Dallapeen puistoa Vallilassa - vai onko se Sörnäisten kaupunginosaa. Anyway.

Päivän ruoka + juoma

Ennen Triplan ruokaostoksia tuli syötyä Verkkosaaressa sijaitsevalla bensa-asemalla tollanen purilainen. 
Sen kanssa otin ruokajuomaksi ihan perus Coca-Colan.
Ja tottakai oli sitten myös otettava tollanen hörppykuva.

Ruoka ostosten esittely

Eipä kauheen kummoiset ostokset. Ruokajuomaksi lähti tollanen Pirkka Parhaat Tonic pullo ja sitten lasagnen jämiin tulee toi Arla Verraton Cheddar-Mozzsrella. Nämä lähti Triplan K-marketista.

Päivän makee kuva + png-kuva(t)

Ostinpa Pasilan Triplassa Tunn1n kuva liikkeestä tollasen 10x15 cm / 4x6 inch kuvakehyksen. Tämä ei ole vielä se päivän makee kuva.
Vaan tässä on se päivän makee kuva - nimittäin eilinen Jurassic Park leffalippu kultaisessa kehyksessä. Blogaisin aiheesta myös omassa Jurassic Mania blogissani. Hienot png-kuvat tuli myös molemmista kuvista. 

Hyvin tiedetty

Sieltä tuli taas varmaa tietoa. Rocky leffa tosiaan kyseessä ja Adrian hahmo eli näyttelijä Talia Shire joka -aivan oikein -näytteli myös  Kummisetä leffoissa. Täydet pisteet 😎👍.

2740. blogaus

Noniin - nyt ollaan saavutettu jo 2740 blogausta ja tarvitaan enää 40 blogausta niin ollaan saavutettu 2007 blogiennätys. Koitetaan saavuttaa tämä päämäärä mahdollisimman vähillä täyteblogauksilla ja varsinkin väliviiva blogauksia koitetaan välttää.

Mikä elokuva?

Tästä leffasta ei löytynyt kuvaa mikä ei paljastaisi heti mikä leffa kyseessä - tämäkin saattaa olla liian helppo..., mutta ei muuta kuin arvailemaan. Tämä on tosin niin helppo että isommat pisteet saa jos tunnistaa kuvan näyttelijän.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Paholaisen asianajaja ja Isiemme liput tuttu Judith Ivey täyttää tänään 72-vuotta. Sarjasta C.S.I: Miami ja elokuvasta The Patriot's Day tuttu Kndhi Alexander täyttää tänään 66-vuotta. Elokuvista Austin Powers in Goldmember..., Dreamgirls ja The Pink Panther tuttu Beyoncé täyttää tänään 42-vuotta. The Hills Have Eyes elokuvista tuttu Michael Berryman täyttää tänään 75-vuotta. Elokuvista The Last Boyscoyt ja Major Payne tuttu Damon Wayans täyttää tänään 63-vuotta. Elokuvista Melkein julkkis..., Lara Croft: Tomb Raider ja Skyscraper tuttu Noah Taylor täyttää tänään 54-vuotta. Sitten vielä elokuvista American Beauty..., Ghost Rider ja Jonah Hex tuttu Wes Bentley täyttää tänään 45-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.