perjantai 12. kesäkuuta 2009

Päivän makee kuva

Ei yhtään pieni pino pizzalaatikoita. -Aika hyvin: -10 punaista laatikkoa, ja 10 valkoista. Tuli tuosta pinosta mieleen, että voisi perustaa oman pizzaravintolan ja rakennuttaa pinon mukaisen -maailman korkeimman pizzerian. -Ylin, isoin laatikko olisi kattoterassi ja jokainen väli olisi oma terassinsa. -Ja rakennuksessa olisi kaikki mahdolliset pizzaketjut samassa -mitä nyt niitä on; -Pizzataxi, Pizza Hut, Rosso, Pizza Rax, Pizza Service jne.. -Ja vastaavasti kuten pizzalaatikoiden kyljissä, niin myös rakennuksen kyljessä lukisi "PIZZA" tismalleen kuten pahvissa. Ja tietysti valomainoksin. -Esim. vaikka Kalasatamassa, minne pitäisi piakoin nouseman muutenkin niitä korkeampia rakennuksia -olisi tämä rakennus mitä paras sinne. -Mutta haaveeksi jääkööt. -Mutta mikä tekee kuvasta makeen, niin no -tuo pino ylipäänsä ja se ajatus siitä rakennuksesta, josta tuossa juuri pitkän pätkän sepitin.

Perjantain ensi-ilta Nro 2

Jonas Brothers The 3D Concert Experience

Tästä leffasta olen kuullut, että kuulemma maailman huonoimpia leffoja ikinä ja taidan luottaa kuulemaani enkä hipaistakkaan leffaan. -Ultimate "ei kiitos"-leffa. Nyt ei edes 3D kokemus houkuttele -varmaan yhtä pettymys kuin vappuna näkemäni Scar 3D PASKA..!!
Ei enempää tästä leffasta.

Perjantain ensi-ilta Nro 1

Drag Me To Hell

Sam "Evil Dead, Spider-Man" Raimin ohjaama uusi kauhuleffa voisi jopa teattereissa asti kiinnostaa käydä katsomassa. Pitkään jo pitänytkin mennä erään kaverin kanssa katsomaan joku kauhupätkä -olisiko tämä nyt sitten se kauhupätkä..? Voisi tältä kaverilta asiaa joskus tiedustella. Itse asiassa jo huomenna, sillä huomen on eräs tilaisuus minne mm. tämä kysinen kaverikin on tulossa. -Eli sielä sitten kyselemään. Ei tietenkään heti ekana, mutta jossain vaiheessa iltaa.