perjantai 20. heinäkuuta 2007

Eiköhän se ole taas "Turn off the Computer":in -aika


Kyllä se nähtävästi on taas sen aika. -No, mutta huomenna sit uudet kohellukset. Nyt sitäpaitsi jos blogais vielä, niin siirryttäisiin jo toiselle päivälle -joka ei kyllä periaatteessa haittaa, mutta kivempi aloittaa aamulla tyhjältä blogipäivältä. -Eli sammutuksen paikka vaan ja sit ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Sunnuntaille pitää siirtää CSI:t ja mahdollinen tarinanteko!


Joo sunnuntaille pitää siirtää CSI:n haut ja mahdollinen Hakaniemessä käynnin tarinan teko :/, koska huomiselle tuli menoja (ollu jo tiedossa eilisestä asti, mutta en oo jaksanu blogata :ashamed:... :'(... :p... :D)!


Sunnuntaille siirtymis -kuva!


Joo eli sunnuntaina vaan hakemaan :), niin ja ehkä tekemään se tarinakin =), eiköhän B), kattoo sitten :saint:, joopS :p... :D!

Just a thought

Niin, siis toi, että pahastuisit tai sua jotenki haittais, niin se nyt vaan oli tosiaan pelkkä turha oletus. -Just a thought. Tuli vaan silleen niinku mieleen ja piti sit tehdä blogauskin siitä sit. -Mutta hyvä jos ei haittaa. Voisin leffan (Roger Rabbit) jälkeen sit tehdä sen.
...

It was just a thought ;)...:).

Tässäpä mun vastineet unique shitteihin (:D) <3...


Joo tässäpä on mun vastineet pariin sun (Matskun) B), joopS :p... :D!


"Joo mitä koulunäytelmiin, luulempa että olen ainoa joka on näytellyt vaan pikkurooleissa eikä yhtäkään isoa B), jonkalainen viimeisen piti olla (ai miksi, D'oh...), mutta EN TOD suostunu :|! Pummia sit näyttelin joka ei sanonut sanaakaan =), khyl kelpas B)!


Joo ja mitä päiväkoti "pedofiliaan" :D, melkein voin kumota :x, mutta en ihan :'(... Joo asia oli vaan toisinpäin (päiväkodissa kuitenkin), mä esittelin ja typy hiplas
=), FUCK YEAH B)! Niin ja se oli vielä pari vuotta mua vanhempi :saint:! Kaikkea shittiä (:D) sitä tekikään sillon, kuten, ÖÖÖööö, ei tuu nyt mieleen :/, mutta myöhemmin sitten varmaan =)..."


Lisää uniikkeja juttuja -kuva!


Joo TOD TRUELY tähän :|... :'(... :p... :D: "voi herranjumala (:D) mitä pedofiili porno paikkoja noi päiväkodit on :x, TSII-SUS :|, EHEHEHEEEEEeeeeee :D"!


We want MOREEEeeeH =)...

Perjantain typy(t)!


Jahas, onko kyseessä nyt sitä miltä kuva näyttää/antaa vaikuttaa =), noh, ei muuta kun alempaa kuvaa kattomaan ;)... B)--->


No juuripa siitä on kyse =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEeeeee :D! Joo ei muuta kun sekaan vaan B), mitä tässä pa5kaa (:D) puhumaan :|... :'(... :p... :D!


Eri aikoihin khyllä sitten noitten kimppuun :|, TOD B)! Eli odottaa joutuu vuoroaan :'(... :p, TSII-SUS :|, EHHEHEEEEeeeeee :D!