keskiviikko 12. huhtikuuta 2023

Päivän leffa + poster + trailer

Katsoinpa sitten tämän leffan pitkästä aikaa, ja... no olihan tämä ihan realistisen kiva (lue: hyvä) leffa 😊

Red Sparrow (2018) [mun arvostelu]

Olisi khyllä pitänyt pamauttaa kokonaiset neljä tähteä (🌟🌟🌟½ sijaan...), oli tämä khyllä niin hyvä 😍 Jos kerran annan jollekin Screamille kolme tähteä (🌟🌟🌟), niin... No onhan tämä ainakin puolet parempi, kuusi tähteä (🌟🌟🌟🌟🌟🌟) pitäisi pamauttaa 😳😎 joopS 😋 EHEHHEHEEEeeeee 😁 Mutta eiköhän mennä itse traileriin... Se ei nyt ehkä ole kovin vauhdikas (katson sen seuraavaksi), mutta ihan tyylikkäältä pitäisi vaikuttaa 😇 Tai sitten ne on mokannut sen?! 😖 Noh, ei muuta kun katsomaan (tossa se on alla...)!

No oli khyllä tyylikäs traileri, niinQ oli itse elokuvakin =) Mutta sitten toiseen asiaan; ruokaan!? No se pysyy 'pimennossa' =X No tuli syötyä jämiä (ihan hyviä sellaisia, pizzan nimittäin), ei oikein huvittanut ottaa kuvaa =/ No, ei sitä joka päivä tarvitse ruokaa blogata - välillä jotain nuudelia (jota ei kuvaa), ja sitten seuraavana päivänä joku pippuripihvi (jonka tietenkin kuvaa B) :P :D)! Mutta joo, multa ei tule tänään enään mitään - yksi kämäinen blogaus vain :'( :P :D Ellen jonku täyteblogauksen tee, mutta... taidan mielummin katsoa TV:tä :)

Päivän toinen leffa

Päivän toista Denzel-leffaa kehiin ja se on tieteisleffa -Book of Eli - mistä ei ole mitään muistikuvaa joten TODellakin syytä laittaa nyt uusintakatseluun.

Päivän leffa

Melissa McCarthy komediat vaihtuu Denzel Washington jännäreihin. Pistetäänpäs pitkästä aikaa katseluun tämä elokuva - Out of Time - Aika ei anna armoa. Just eilen mainitsin tämän elokuvan syntymäpäiväblogauksissa. Ei sitten muuta kuin leffaa pyörimään.

Päivän KKSA-kuva + R.I.P. Olawi (????-2023)

Tämä taitaa sitten olla viimeinen laatuaan tätä teemaa. Facebookin KKSA-ryhmässä ehkä suosituin pilakuvan kohde Olavi Perkiömäki a.k.a. Olawi on nimittäin poistunut keskuudestamme. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Olavi Perkiömäki🌺.

Ps. Olavista ei löydy mitään syntymätietoja niin siksi otsikossa tuo (????-2023) merkintä.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Babe - Urhea possu ja Babe suurkaupungissa tuttu Magda Szubaski täyttää tänään 62-vuotta. Elokuvista The Last Action Hero..., Eight Legged Freaks ja Seraphim Falls tuttu Tom Noonan täyttää tänään 72-vuotta. Kummisetä 3..., Ocean's Eleven ja Mamma Mia! elokuvista tuttu Andy Garcia täyttää tänään 67-vuotta. Sarjoista Beverly Hills, 90210 ja Charmed tuttu Shannen Doherty täyttää tänään 52-vuotta. Sarjoista Married with Children ja Modern Family tuttu Ed O'Neill täyttää tänään 77-vuotta. Elokuvista Death Proof..., Planet Terror ja Scream 4 tuttu Marley Shelton täyttää tänään 49-vuotta. Elokuvissa Just Go With It ja Battleship nähty Brooklyn Decker täyttää tänään 36-vuotta. Elokuvista Little Women (1994)..., Romeo & Juliet ja Terminator 3: Rise of  Machines tuttu Claire Danes täyttää tänään 44-vuotta. Elokuvissa Urban Kegends: Final Cut ja Mr. & Mrs. Smith nähty Jennifer Morrison täyttää tänään myös 44-vuotta. Ja sitten vielä elokuvista Hanna..., Little Women (2019) ja See How They Run tuttu Saorise Ronan täyttää tänään 29-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille