tiistai 29. syyskuuta 2009

Päivän kuva(t)

Mikä ilme kun esittelen veitsen päällä tasapainoilevaa kakun palaa (:D...:p...) -Ehhe-heh...

-Ja hups. Sinnekkö meni yhdellä huitasulla...? -No ei sentäs. -Tontsan palaa tuossa ylemmässä esittelin ja alemmassa kun oman siivun kanssa piti poseerata -mokoma tippui veitsen päältä ennen kameran laukeamista. -Jälleen..., mikä ilme (:D...:p...)...

Päivän TOD tod ToOoOoOoOoOoOoOoD makee(t) kuva(t) B)...:saint:...=)...:)...:p..

Tänään tuli koulussa tehtyä TOD hemmetin makee kakku -ainakin omasta mielestäni..., opettaja ei pahemmin tykännyt..., mutta I don't give a FLYING SHIT -pääasia et ite tykkään..

Kyllä on hieno kakku vaikka ite sanon. -Neljää eri väristä marsipaania..., joista yksi on tosin piilossa -kakusta ei nimittäin alunperin pitänyt tulla tollanen..., vaan suunittelin aluksi Alien aiheista kakkua missä Alieni pomppaa ulos tuon keskimmäisen kynnen kohdalta..., mutta se ei sitten onnistunut..., jotenka paikkasin Alienille tarkoitetun reiän mustalla marsipaanilla -tarkoituksena näyttää luodin reiältä. -Mutta kun luodinreikäkään ei näyttänyt hyvältä -sain sitten ajatuksen tehdä noi kynnet...

... -ja tulos on kyllä h3lvetin makee..., kuten olen jo varmaan kolmesti jo maininnut. -Mutta mikä mainitessa..., kun oon hemmetin ylpeä kakusta -saa ylpeillä.


PAkKO oli ottaa monesta eri kuvakulmasta kuvat kakusta..., ennen kuin se korkataan.

Ja siinä sitten lähtee eka pala TOD hemmetin -oikein siis LOiSTavasta kakusta.

Proidilta tollanen sähköposti...

Näin isoveli sähköpostissa lähetettyään oheisen kuvan:
"Hitto, Jyrki Käteinenhän on parempi kuin Alfred E. Neuman: (kuvan linkki)"
-Siteerataanpa tuo J. Kataisen kommentti..., mikä on siteerattu tohon kuvaan.

-"Sen myönnän, että luottamus poliittisen järjestelmän uskottavuuteen on varmasti monen silmissä horjunut. Toisaalta meillä on tutkimuksia, joiden mukaan luottamus ei ole horjunut, koska se ei ole ollut alunperinkään kovin korkealla."

-Jyrki Katainen, MTV3 aamu, 24.09.2009

Että sellasta.