maanantai 18. joulukuuta 2023

Joulukalenteri, luukku 18.

Joulu tulee

joka vuosi,

mutta tämä

joulu vain

kerran.

Saa iloita!

Päivän kuva

Nyt ei tule tekstiä nimeksikään...


Ellen "väkisin" jostain puhu, mutta... Tämä oli tässä, on khyllä hupaisa! :) :P :D

Päivän ruoka (by Tontsa)

Tänään ei ollut "perinteistä" Pasta Bolognesea, vaan... No toinen mahdollinen(?) "perinne", eli pizza 😍🍕😎 Niin, lukijat varmaan(?) tietää - että syön välillä töissä. Mulla on vahva usko, että ravintolaruoka tulee siellä (töissä, vielä työajalla) yleistymään 😊 Ja se kelpaa, TODellakin 😍😎 Pizzaa olen jo kerran vetänyt, en nyt ala kaivamaan sitä (liian iso työ, valitettavasti...)! 😔 On se omatekemä(kin) ihan hyvää, tähän mennessä vaan toi spaghetti & jauheliha - mutta onhan ravintolaruoka nyt paljon parempaa 😇 Tai paremmasta en tiedä, mutta ravintolassa on kivempi syödä - kivat maisemat, ja näkee muita ihmisiä. Ja, no kotiruokaa tekee niin usein - aika samaa vielä (varsinkin toi edellä mainittu, jota teen melkein viikottain), niin...

Edit. Niin, puolikas pizza riitti - kello oli sen verran vähän, ei oikein ollut kunnon nälkä... Oli khyllä tosi hyvä pizza, ja Coca-Cola - pitää muistaa laittaa "uudet" labelit...


Mutta kaikki kelpaa, kuhan saa hyvää syötävää :) :P "Omat" eväät on nyt vähän mitä on, esim. croissant/sämpylä/pulla yms... Ja sitten mulla on yleensä myös joku hedelmä; banaani/omena/päärynä yms... Khyllähän nyt lämmin ruoka on selvästi paras =) Ja, no jos en töissä sitä (lämmintä ruokaa) syö (eli pelkillä "kylmillä" eväillä menen) - niin sitten syön kotona. Eli, no jos syön töissä lämpimän ruuan - niin säästyy aikaa kotona, kun ei tarvi kokata. Win-win! B)

Meni tänään vähän pitkäksi...

Joo, kello on jo 23.17 (ajastan tämän toki "tasaisen" 23.00) - mutta... No pääasia on, että blogaan kaikki blogaukset tänään - ei siis jää rästejä 😇 Ne jää aina vaivaamaan, varsinkin jos se seuraava päivä(kin) on kiireinen 😕 itQ 😓 Mutta...


Noh, tämä oli aika hemmetin turha blogaus - mutta... No ei nyt ihan turha, kertyy ainakin blogauksia B) Vaikka, no seuraavaan tuhanteen tänä vuonna - eli viiteen tuhanteeseen (5000) blogaukseen on aivan liian pitkä matka (tämä on 4121.) =( Vaikka tämmöisiä p@ska (:P :D) blogauksia tekisi joka päivä... Mutta, no saadaan ainakin lukua vähän paremmaksi - vaikka tuhannet on ne mitkä eniten kiinnostaa... Niin ja "erikoiset", kuten "666" - mutta tuhannet on tärkeimpiä, ainakin mulle/mun mielestä (Hulkista en tiedä...)!?

Päivän jälkiruoka

Avasinpa sen tänään ostamani Polly Super Crunchy pussin. Pistänpä tähän blogaukseen linkin aikaisempaan päivän jälkiruoka blogaukseen missä mainostin näitä samaisia karkkeja. Alla👇 linkki.

9. syyskuuta - päivän jälkiruoka blogaus

Päivän leffa

Pistetäänpä uusintakatseluun tämä hupaisa joululeffa - Bill Murrayn tähdittämä elokuva - Scrooged. Ei kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään.

Päivän ruoka

Tämä saa nyt riittää tämän päivän ruoaksi: -yksittäinen Creamy McDouble hampurilainen Hakaniemen McDonald'sista. 
Siinä vielä itse purilainen. Kyllä tolla pärjää tän päivän..., mutta huomenna sitten kunnon mätöt.

Huomisen ruoka ostosten esittely

Tuli käytyä ruokaostoksilla Hakaniemen S-Marketissa ja mukaan lähti seuraavanlaiset tarvikkeet: -Tamminen lihapyörykät (400g) paketti - Kotimaista sika-nauta jauheliha (700g) - Apetit valkosipuli-basillika rypsiöljy - Castelli Parmigiano Reggiano pussi - Raguletto pasta sauce -ja irto sipuli 1 kpl. Ruokajuomaksi lähti tuo Olvi - Kotikalja ja jälkiruoaksi tuo Polly Super Crunchy pussi. Nämä tosiaan huomiseksi kuten otsikossa mainittu. Tänään tuli jo syötyä jotain..., mutta siitä sitten lisää omassa blogauksessaan. 

Happy Birthday Rachel Griffiths & Jason Mantzoukas

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä kaksi näyttelijää. Sarjasta Mullan alla ja elokuvista Blow ja Hacksaw Ridge tuttu Rachel Griffiths täyttää tänään 55-vuotta. Sitten elokuvista Diktaattori ja The House tuttu Jason Mantzoukas täyttää tänään 51-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 molemmille synttärisankareille. 

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors and one director

Typyjoulukalenterin 18. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 18. luukku. 
Ja kerran on 18. luukku niin pitäähän luukun sisältökin olla K-18.