lauantai 14. tammikuuta 2012

Päivän leffamusa

Päivän leffamusiikeissa kuullaan tänään elokuvan Gladiator tunnusmusiikkia. -Sävellyksestä vastaavat säveltäjät Hans Zimmer -joka on blogissamme jo entuudestaan tuttu useistä leffamusiikeista -ja Lisa Gerrard. -Tässä video -olkaa hyvät...
...

Päivän TV-tunnari

Päivän TV-tunnareissa kuullaan tänään sarjan American Gladiators tunnusmusiikkia. -Sävellyksestä vastaa säveltäjä Bill Conti. -Tässä video -olkaa hyvät...
...

VÄLIVIIVA

Nyt on miessivuosa ehdokkaat blogattu. -Huomenna sitten rysäytän loput -eli naispääosat -ja sivuosat sekä ohjaajat. -Seuraavaksi tulossa perus blogauksia..., mutta erotellaanpä ne taas tällasella väliviivalla noista Oscar blogauksista.

Nick Nolte - Warrior

Nick Nolte - Warrior

Tämä on herra Nolten kolmas Oscar-ehdokkuus. -Ensimmäisen kerran hän oli ehdolla vuonna 1992 elokuvasta Vuorovetten prinssi -josta ei voittoa -ja toisen kerran vuonna 1999 elokuvasta Affliction -Verijälket -josta myöskään ei voittoa. -Onnea tämän vuotiseen Oscar jahtiin.

John Hawkes - Martha Marcy May Marlene

John Hawkes - Martha Marcy May Marlene

Tämä on toinen Oscar-ehdokkuus herra Hawkesille. -Ensimmäisen kerran hän oli ehdolla vuonna 2011 elokuvasta Winter's Bone. -Onnea tämän vuotiseen Oscar jahtiin.

George Clooney - The Ides of March

George Clooney - The Ides of March

Clooney on jo toisen kerran ehdolla sekä pääosa -että sivuosasta. -Toivotaan että tälläkertaa voitto tulisi molemmista osista. -Onnea Oscar jahtiin siis.

Christopher Plummer - Beginners

Christopher Plummer - Beginners

Tämä on herra Plummerin toinen Oscar-ehdokkuus. -Ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 2010 elokuvasta The Last Station -josta ei voittoa. -Onnea tämän vuotiseen Oscar jahtiin.

Albert Brooks - Drive

Albert Brooks - Drive

Tämä on herra Brooksin toinen Oscar-ehdokkuus. -Ensimmäisen kerran hän oli ehdolla vuonna 1988 elokuvasta Broadcast News -Suora lähetys -josta ei voittoa. -Onnea tämän vuotiseen Oscar jahtiin.

Parhaat miessivuosat -kansio valmis

No niin -nyt on parhaat miessivuosa ehdokkaat kansioitu -ja ei muuta kuin avaamaan kansiot ja esittelemään ehdokkaat yksi kerrallaan -omissa blogauksissaan.