perjantai 19. marraskuuta 2010

Jackass 3D vai La Rafle...?

Kuten perjantain ensi-illoissa ranskisleffa -La Raflen esittelyissä totesin -kiinnostaa toki nähdä elokuva..., mutta en pistäisi sitä etusijalle mikäli sattuisi tulemaan ehdolle joku hyvä Hollywood filmi. -Ja nyt jos pitäisi esim. päättää mennäkkö katsomaan juuri ensi-iltaan ilmestynyt ranskisleffa vaiko ennakkoon Jackass 3D -niin kyllä se selvästi Jackass'in kannalle kallistuisi.

Perjantain ensi-illat Nro 3

The Good Heart

Hyvä sydän..., mutta onko hyvä leffa...? -Epäilempä vahvasti -joten eiköhän anneta -"ei kiitos" -elokuvan leima...? -Joo -se kuulostaa hyvältä ratkaisulta. -Eipä kait sitten muuta.

Perjantain ensi-illat Nro 2

La Rafle

Voisi antaa pienen mahdollisuuden tälle teatterileffaksi. -Minkään Hollywood-leffan edelle en ole tätä pistämässä -jos olisi ehdolla joku hyvä toimintaleffa ja tämä..., mutta muuten kyllä. -Voisi erillisessä blogauksessa mainita hyvän esimerkin tilanteesta joka ei tulisi kuuloonkaan että tekisin niin..., mutta hoidetaan nyt nää ensi-illat pois alta.

Perjantain ensi-illat Nro1

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

Sunnuntaina menen sitten isommalla poppoolla katsomaan tota. -Liputkin tuli jo varattua. -Edellinen Potter -Puoliverinen prinssi oli hieman pettymys..., mutta tämä näytti taasen ihan kiehtovalta trailerin perusteella. -Tehosteita ainakin näkyi riittävän ja sitä minä tältä leffalta odotankin -kunnon tehoste ilotulitusta.

6 days left

Minä lasken päiviä kiitospäivään -kalkkuna taasen laskee elinaikaansa; -6 päivää jälkellä.