perjantai 9. toukokuuta 2008

Päivän kuva!

Kauppakeskus Ruoholahden Citymarketissa oli "Ei pöllömmät päivät" -alennumyyntien myötä esiintymässä tommonen läski nalle :x, joka soitti kitaraa ja laulo jotain lasten lauluja sekä taiteili ilmapalloeläimiä, ja kuten mun kännykällä ottamastani päivän kuvasta näkyy B), ei sillä säälittävällä pellellä ollut yhtään yleisöä :D :D :D! Ei sais nauraa tommoselle :ashamed:, mutta en voi sille mitään :D!

Six Flags Great Adventure vuoristorataesittely: Osa 12

Vaihteeksi on vuorossa sieltä löllömmästä päästä oleva vuoristorata... Tai itse asiassa se kaikista löllöin. Vuonna 1999 valmistunut Road Runner Railway on nimittäin niin lapsille suunnattu ajelu, ettei aikuisia päästetä mukaan kuin alle 137 senttimetriä pitkän lapsen seurassa. Eli jos haluamme tämänkin ajelun kokea, joudumme houkuttelemaan jonkun pätkän mukaamme vaikka jätskipalkalla :D! Lopputulos tosin varmaan vie puiston putkaan vähintäänkin puhutteluun, joten en suosittele, ellei erityisesti halua tehdä tarkempaa tuttavuutta paikallisen oikeusjärjestelmän kanssa :D! Road Runner Railway on niin löllö, ettei sen huippunopeustietoa ole edes saatavilla, mutta muita tietoja sentään löytyy. Puiston vuoristoratojen lyhyin eli kuusivaunuinen juna nousee huimaan kolmen metrin korkeuteen ja kiertää 85 metrin pituisen radan kahdesti 40 sekunnissa, jahuu. Kaikesta huolimatta ajelua on kuvailtu erityisen epätasaiseksi, varsinkin aikuisille, mikä johtunee mm. jalkatilan vähyydestä. Laite jäänee siis väliin MatoApinalta, mutta ainakin silloin jää enemmän aikaa muihin huvituksiin. Toisaalta laitteen kyydistä kuvattua videota ei ainakaan Youtubesta tai Googlella löydy, joten olisiko siinä MatoApinalle sopiva haaste :D?

Valtausta ei sallita :|... B)... :p... :D!


Jos nyt edes Nhaiko valtausta on hakemassa :/... :'(... :p... :D, mutta..., no sitä ei sallita :|, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... :|... B)! Joo eli :p...

Valtaus yritys, ehkä :p, estetty :|... B)... :p... :D -kuva!


...valtauksia ei sallita :|, paitsi meiltä :saint:, FUCK YEAH B), niin ja ehkä satunnaisesti joltain muilta (Nhaikoltakin jos se "sopiva" hetkenä yrittää :saint:...) :)... :/... :'(, joopS :p... :D!

Päivän video

LOiSTava video. Slowmotionilla kuvattu Light Colan räjähdystä kun sinne pistetään Mentos pilleri. -Ja taustalla soi yks hemmetin tuttu sävel, jota en nyt kuitenkaan saa mieleeni mikä v|t.. se nyt oli, mutta se sopii mainiosti taustalle. -Olkaa hyvät, tässä...
...

Mentos and Diet Coke Explosion at 1200fps: Casio EX-F1

Päivän typy

Eipä tällä typykuvalla voiteta viikon typyäännestystä, vai voitetaanko? Josko Bloggerissa olisi tarjolla enemmän kuin typyn kädet. Kattomaan.

No nyt näyttää paremmalta. Typy ei suinkaan ole lahjoittamassa minulle Pleikkari 3:sta vaan haluaa, että jyystän häntä takaa päin hänen nojatessa laatikkoa vasten. -Pleikkari on hänelle itselleen ja hän on siitä niin onnessaan, että haluaa naida sen kunniaksi.

TV tarjonta tänään

(Naked Gun 33 1/3: The Final Insult)

Mies ja alaston ase -komediatrilogian viimeinen elokuva, jossa jo välillä eläkkeellekin jäänyt poliisi Frank Drebin (Leslie Nielsen) jatkaa konnien jäljittämistä. Elokuvan alussa Drebin on joutunut rakastettunsa hylkäämäksi, ja työpaineissa hän turvautuu jo pulloon. Pian tositoimet kuitenkin kutsuvat, ja terroristijahti huipentuu Oscar-gaalaan. Edellisistä elokuvista tuttujen luottokasvojen lisäksi menossa mukana myös Anna Nicole Smith. Pääosissa: Lesley Nielsen, Priscilla Presley, George Kennedy, O. J. Simpson, Fred Ward, Kathleen Freeman, Anna Nicole Smith. Ohjaaja: Peter Segal. (79') Uusinta.
...

(Assault on Precinct 13)

Komisario Bishop saa tehtäväkseen valvoa suljettavaa poliisiasemaa. Asemalla alkaa tapahtua, kun sisään säntää mies perässään vaarallinen aseistettu jengi. Bishop aloittaa puolustustaistelun jengiä vastaan apunaan kaksi kuolemaantuomittua vankia ja toimistoapulainen. 2000-luvulla uudelleenfilmatisoinnin poikinut toimintadraama losangelesilaisesta poliisiasemasta, joka joutuu väkivaltaisten jengiläisten kostoiskun kohteeksi. Ohjaaja: John Carpenter, USA 1976, 91'. Pääosissa: Austin Stoker, Darwin Joston, Laurie Zimmer, Martin West, Tony Burton, Charles Cyphers. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...

American Psycho

Bret Easton Ellisin kohuromaaniin perustuva elokuva on kylmäävä trilleri ja satiiri, joka sijoittuu Manhattanin pintaliitäjien viileään maailmaan. Patrick Bateman (Christian Bale) on menestyvä investointipankkiiri, joka onnistuu salaamaan persoonallisuutensa pimeän puolen kollegoiltaan ja ystäviltään. Kaksoiselämän jatkuessa mies vajoaa yhä syvemmälle tuotemerkkien, pintakiillon ja murhanhimon täyttämään harhamaailmaansa. Pääosissa: Christian Bale, Willem Dafoe, Jared Leto, Reese Witherspoon, Samantha Mathis, Chloe Sevigny. Ohjaaja: Mary Harron. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (97')

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Mist

Tätä voisi ehkä DVD kokoelmiin harkita, mutta nyt teattereihin asti -eipä taida jaksaa. Ellei sitten joku ehdota, mutta muuten ei.

Perjantain ensi-illat Nro 1

What Happens in Vegas

Tätä voisi tyttöystävän kaa harkita. -Trailerin perusteella näytti ainakin tosi hauskalta. Ja pääosissa nähdään hyvät tähdet -Ashton Kutcher ja Cameron Diaz. Harvoja katsottavia romanttisia komedioita.

No hyvää päivää vaan :p...


...joopS :p... :D!

Suomi vs. Latvia alkaa kohtapuolin =)...


Joo "peliliput" senkun jatkavat porhaltamistaan :saint:... :p... :D, Suomi vs. Latvia tulee tosiaan tänään =), joka olis khyllä TOD syytä voittaa B), tai..., itQ :'(, joopS :p... :D! No mutta :p...

Suomi vs. Latvia :saint:... :p... :D -kuva!


...Suomea vaan kannustamaan voitton *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!