keskiviikko 11. elokuuta 2010

Kylläpäs nyt taas ollaan niin kuuluisia että :x!

...siis Suomi, eikä suinkaan MatoApina :D! Viikonloppuna tapahtunut kuolemantapaus Saunomisen MM-kisoissa on levinnyt jo jopa Youtube-ilmiö Smoshin sivuille. Unbelievable! Kohta Suomea ei maailmalla muusta enää tunnetakaan kuin kouluampumisista ja hulluissa urheilulajeissa kuolevista ihmisistä :x! Jokohan on liian aikaista alkaa murjaista vitsiä, joka alkaa näin: Suomalainen ja venäläinen menivät saunaan... :D!

The Expendables tarina.. -Miten olis B)...:saint:...=)...:)...?

Eipä olla tarinoita blogattu vähään aikaan täällä MatoApinan blogissa -eikä tosin omassa Hulkin blogissakaan ole pitkään aikaan ollut tarinaa..., mutta sinne tulee vain omakohtaiset tarinat. -MatoApinaan tulee yhteisistä asioista kuten nyt perjantaina mentävä -The Expendables. -Jotenka -miten olis pientä tarinan tynkäistä perjantaisesta leffakäynnistä...? -Hieman kuten teidän takavuosien Jadesoturi tarina.. -Varmasti saadaan otettua hyviä kuvia ainakin oheen -tunnelmista ennen leffaa -ja leffan jälkeen --ja totta kai myös mässy pinoista ;)...:D...:p... -Elikkä -miltäs kuulostais...?

The Simpsons / C.S.I.

Mitäs illan Simpsoneissa tänään olisi luvassa...?
...
Karhunkaataja. Homerin paettua karhua media julistaa hänet pelkuriksi. Sydämistynyt Homer alkaa valmentautua tosiotteluun karhun kanssa.
...
Kuulostaapa varsin hauskalta =)...:)... -Entäpä sitten illan CSI..., mitäs jännää siinä olisi tänään tarjolla...?
...

Aavekaupunki. Ruumiinavaukseen tuodaan vainaja, jonka ohutsuoli on solmittu rusetille. Toisessa tapauksessa surmansa on saanut nuorukainen, joka hiippaili iltamyöhällä kaverinsa talossa. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi.
...
Jännältä kuulostaapi, jännältä kuulostaapi :).. -Mutta DVD:lle sitten boksia. Illan Simpsoneita odotan taasen suurella innolla =)...:saint:...:)...

ExpendableeeeeeeEEEEEEEES *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* (ja Akinator :p)


Sieltä se senkun vaan lähenee lähenemistään *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)! Ai mikä :x?!? Ah-hah :D! No olisiko KAUAN ja HARTAASTI odotettu The Expendables *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*!!! Elokuva josta Hulk on blogannut laskuria :saint:...? No olisi :), OU FUCKING YEAH B)! Odotus on näköjään käynnistynyt jo 22.02.2009 (otsikolla; "Siinä leffa jota odottaa...") :o?!? Niin kauan aikaa jo sitten :x, kieltämättä hemmetin hyvänä päivänä [kts. synttäri(ni) ;)... :p] *SYDÄN*, OU YEAH B), eh-heh :D! Mitä itse kuvaan :saint:... Hulk jo blogasikin Akinatorista :), hupaisa peli joo =)! Mitä julisteeseen ohessa, jonka Hulk on jo blogaissut :), niin :x, no saatte sen tosta isompana :), alempana vielä isompana =), linkityksenä VIELÄKIN isompana *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), eh-heh :D!


Joo, sieltä se pamahtaa, öööööööh :p, niin, noh, mitäs se laskuri sanoo; kahden (2) päivän päästä :saint:, sanalla sanoen SANOINKUVAAMATTOMAN V|TUN UPEAN MAHTAVAA *SYDÄN*, OU MOTHA-FUCKING YEAH B)! Ja niin iso "tapahtuma" kun tämä on *SYDÄN*, niin onhan tälle oma labeli tehtävä :saint:, OU FUCKING YEAH B), eh-heh :D! No mutta...

The Expendables (JÄTTI!!) Poster -kuva!

P.S. Röyhkeä (:D) mainos sitäKIN RÖYHKEÄMMÄLLE MAMMUTTI The Expendables -blogaukselle :saint:... *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, eh-heh :D!

P.S.2. Sama aika blogaukselle kun viimeksikin :saint:, syystä että; "PS. Joo eiköhän Stone Coldin kunniaksi laite blogaus ajaksi "3:16" =) =) =)!!! Jos yhdytte niin gimme a hell yeah B) B) B)!!! Ai ei vai :x, no ihan sama :|... :'(, laitan sen kuitenkin :saint:, vaikka kello lähestyy jo aamua blogauksen ollessa työnalla jo monta tuntia *confused*, mutta................"

P.S.3. Ei tullut leffa ihan 23.04.2010 kuten Matsku blogasi aikoinaan sen aikaisten tietojen mukaan :/, mutta, nyt se on täällä ja *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*..., no sehän olisi jo nähty sata kertaa ja se maistuisi nyt puulle :(, joten..., mutta sitten taas neljä (4) kuukautta tästä eteenpäin..., mutta, joopa jepa joo jeeeeeeeee...!!! :D



...parin, siis P-A-R-I-N, siis ymmärrätekö te, K-A-H-D-E-N, siis; K-A-K-S-I, siis, ööööööööh, vai minäkö en nyt ymmärrä :x, ainakin ihan pihalla olen :/... :'(?!? Siis, ööööööööh :p, noh, eiköhän se jossain tullut sanottua koska tämä ilmestyy silmien pupillien katsottavan jaettavaksi :saint:, sitä hetkeä MUNA TOD PYSTYSSÄ odottaen tässä, öööööööh :p, MUNA PYSTYSSÄ ollaan *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEeeeeeee :D!

Ihan v|tun hauska peli...

Siinä peli jota kannattaa kokeilla -Akinator, the Web Genius. -Ajattele jotain julkisuuden henkilöä ja vastaile lampunhengen esittämiin kysymyksiin sen mukaisesti mikä sopii parhaiten ajattelemasi hahmon profiiliin. -Esim. jos ajattelemasi hahmo on näyttelijä ja lampunhenki kysyy onko hahmosi näyttelijä -silloin klikkaa "yes" -hymiötä. Ite pelatessani tuota sain jokaisen ajattelemani hahmon oikein.

Oliko sekavat selostukset...? -Well, klikkaa linkkiä ja koe peli itse niin tiedät mistä tuossa puhuin.

Must erase the shit and replace it with some quality stuff

Tuli tuossa Tontsan kaa katsottua Jean Claude Van-Dammen ja Dolph "Gunnar Jensen" Lundgrenin tähdittämän -Universal Soldier -Regenerationin ja oli kyllä karseaa seurattavaa. -Siinä häpesi molempien tähtien puolesta minkälaiseen paskaan olivat alentuneet. -Siksipä odotan TOD suurella innolla perjantaina ensi-iltaan ilmestyvää -The Expendablesia. -Pääsee seuraamaan Dolph Lungrenia hieman paremmassa elokuvassa. -Kuten otsikossakin sanoin englanniksi; -haluan pyyhkiä paskan ja korvata sen parempi laatuisella tavaralla. -Alhaalla hyvä esimerkki mitä TOTALLY MUST SEE...!!! -Gunnar Jensen saying -"Bring it happy feet" -and kicking some ass. -That what we all wanna see -not some crappy Universal Soldier sequels.

2 Days left

2 päivää enää jäljellä :o...!!!!111 -Olisipa jo perjantai -en malta enää odottaa yhtään. -Varsinkin kun -no, selvitetään se erillisessä blogauksessa.