perjantai 29. huhtikuuta 2011

Päivän leffamusa

Perjantain leffamusana kuullaan taas kerran John Williamssia. -Viimeksi kuultiin Jurassic Parkkia ja Star Warssia, E.T.:tä -ja Indiana Jonesia -nyt olisi luvassa fantasiaseikkailun Harry Potter musiikkia. -Kyllä se herra Williams osaa loihtia hyvää musiikkia. -Tässä Harry Potterin tunnari -olkaa hyvät...
...

Päivän "parveke" makee kuva 3/3

Tänään sitten saatiin lasitukset parvekkeeseen -ja vihdoin parveke on käytettävissä. -Enää kuulemma tulee ikkunanpesijät..., mutta muuten voi jo käyttää parveketta. -Kohta pääsee sitten sisustamaan partsia. -Sovitin jo yhtä mattoa sinne -ja se istui sinne kuin sukka jalkaan. -Työmies joka tuli asentamaan ikkunat -tarjosin hänelle kylmät cokikset. -Kyllä nyt näyttää kerrassaan TOD makeelta uusi parveke.

Perjantain ensi-illat Nro 5

The Lincoln Lawyer

Tää nyt jotenkuten kiinnostaa..., mutta ei ehkä ihan teattereihin asti. -Joku oikeussalileffa -varmaan aika puuduttavaa katseltavaa teattereissa. -DVD:ltä nähtynä mukavasti sohvalla löhöten voisi jopa mennä.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Var inte rädd Långa farbrorn

Siis herranjestas mitä pa5kaa tänään tulee ensi-iltaan. -Tämäkin karsean näköinen Ruotsianimaatio. -Hyij fittans oikeesti. -Sentään oli se yksi jokseenkin kiinnostava..., mutta sekään ei pelasta pettymysten perjantaita ensi-iltojen suhteen. -Mutta annetaan tälle ulosteelle se -"ei kiitos" -kuten edellisillekin tuli annettua.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Taistelu Turusta

Tätä voisi unen puutteessa mennä katsomaan niin nukahtaisi sekunnissa. -Mutta onneksi ei ole nukahtamisen suhteen mitään ongelmia niin ei tarvii turvautua mihinkään unilääkeleffaan. -Eli voi sanoa sen -"ei kiitos" -tällekin.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Miral

Terroristileffa..., mutta ei Hollywoodin tuottama -joten ei voi olla kiinnostava. -Eli pitemmittä löpinöitä vaan etiä päin esittelyissä ja tälle vielä se -"ei kiitos" -lopuun.

Perjantain ensi-illat Nro 1

La tête en friche -Päivä Magureitten kanssa

Unipillerileffalla aloitetaan. -Joku emästylsältä vaikuttava ranskiskomedia jossa Depardieu viettää aikaa mummon kanssa. -Vaikuttaa tosi kiinnostavalta elokuvalta. -NOT...!!!111 -Eli se on -"ei kiitos" -ja etiä päin.

Bored by perjantai's ensi-illat

Varmaan istuisin yhtä pitkästyneen näköisenä kuin kuvan tyttö jos menisin katsomaan tän päiväisiä ensi-iltaleffoja. -Yksi jokseenkin kiinnostava..., mutta teattereissa nähtynä varmaan aika tylsä. -Katsotaanpas mitkä nämä tylsistyttäjät ovat.