maanantai 2. kesäkuuta 2008

Maanantain typy? :x... :P!

Ööh... Onko päivän mies -sarja tehnyt paluun :o... :D, vai mitä h3lvettiä noi kaikki miehet tekee päivän typy blogauksessa :x?! Varsinkin toi kameraan tuijottava :$, jonka käsi on "vaarallisen alhaalla" :x... :P... :D?!

No kyllähän se onneks tekee vaan sitä mitä arvenlinkin :saint:... :D, nimittäin yrittää peitellä housuihinsa pystyttämäänsä telttaa :whistle:, joka tuli päivän typyn näkemisestä :D! Mä en kyllä mitään teltan pystyttelyäni peittelis B)... :o, koska sen nähtyään typy tarjoutuis ilomielin auttamaan teltan purkamisessa ;)... B)... =)... :D!

Niin tosiaan :p, mites uhraaminen :saint:...


Niin niitähän, blogaamattomia päiviä :p, voisi välillä uhrailla talteen :saint:, niin Hulkin typypäivinä :), sillon jos Matsku ei jaksa jyyystää :'(, joopS :p... :D! Mutta sitten taas jos on jotain muita blogauksia tullut jo sinä päivänä kun typyä ei tule Hulkin vuorolla :/, lähinnä varmaan multa :saint:, mutta ehkä Matskultakin jos typy oli aikasemmin aikomuksena jyystää (:p... :D) =), mutta sitten ei jaksanutkaan :/... :'(, niin..., no nehän voi sitten siirtää seuraavalle päivälle :saint:, paitsi ohjelmashitit (:p... :D) :/, mutta eipä niitten tuhoutuminen paljoa haittaa (ainakaan mua mun blogaamat) :)... :'(... :p... :D! No mutta kattoo sitten kun/jos tulee typyttömiä päiviä :)... :'(... :p... :D, tänään sen (että typyä ei tule) khyllä...

Sacrifice :saint:... :p... :D -(peli)kuva!


...haittaamatta kun niin paljon blogauksia on jo kertynyt =), eli tätä päivää ei ainakaan uhrata :saint:, joopS :p... :D!