torstai 28. joulukuuta 2023

Päivän kolmas leffa + poster

Sitten vielä bonus-leffana tämä Jackass 3.5 elokuva mikä olisi periaatteessa pitänyt katsoa ennen tuota Jackass Forever leffaa..., mutta kun tämä ei ole teatterilevitys elokuva niin siksi säästän sen viimeiseksi. Katsoin ekana teattereissa näkemäni Jackass leffat.
Tässä vielä elokuvan juliste kun tuo alkuvalikko kuva sattui olemaan hieman tylsähkö. Mutta eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Onko Hulkilla vielä tallessa..?

Hulk tietänee

Uusi labeli idea

text taas myöhemmin =(


Tai tottakai sen verran, että Hulkin ei tarvitse "veikkailla" - "julkkikset" label B)


Hulk voi "toteuttaa" tämän :)

Päivän toinen leffa

Kotosalla jatkan Jackass elokuvilla ja vuorossa viimeksi teattereissa nähty Jackass Forever. Tämä onkin sarjan ainut mitä en ole vielä nähnyt useampaan kertaan. Ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän "baari" ruoka

text myöh.

Tontsa, Karri Miettinen & eräs

Sain kunnian blogata tästä vaikka ite en ollut edes paikalla..., mutta mikäs siinä. Mutta itse asiaan. Tontsa meni erään yhteisen tuttumme kanssa musabingoon ja pääsi siellä sitten poseeraamaan muusikko Karri Miettisen kanssa. Tontsalta varmaan tulee lisää illastaan omassa blogauksessaan. Jos vaikka söi siellä jotain jne..

Päivän ruoka + juoma

Kävinpä sitten leffan jälkeen syömässä ja tuli käytyä Sokos ostarin Hesburgerissa missä otin yllä👆 olevasta sormiruokalistasta kombon jokaista: kananuggetteja 4 kpl - VEKE - soijatikkuja 4 kpl - sipulirengas 5 kpl -ja Mozzarellatikkuja 4 kpl. Dippeinä toimi nuo ✅️ merkityt parikadippi - Currymajoneesi ja talon kevyt salaattikastike.
Lisäksi otin vielä vakkari Hesburger-ateriani eli Mega-aterian. Juomaksi aterian otin Pepsin.
Ja siinä vielä kaikki yllä👆 mainitut tarjottimella tarjottuna valmiina syötäväksi. 

Päivän leffa + poster

Tuli käytyä katsomassa romanttinen komedia - Anyone But You -ja oli kyllä ihan hupaisa ja viihdyttävä. Stoorikin ihan hauska että kaksi toisiaan inhoavaa ihmistä joutuu esittämään onnellista paria hämätäkseen lähipiiriään. Ja lopulta tietty oikeasti ihastuvat toisiinsa. Annan tälle tasan ⭐️⭐️⭐️⭐️. Ja kokoelmiin kyllä sitten myös tervetullut.

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors