maanantai 17. lokakuuta 2022

BB; Milla tippu

No eipä paljoa hetkauttanut... Enpä tiedä mitä muuta tähän sanoisi?!


Sen kun olen jo todennut, että Milla oli parhaimman näköinen... Eli siinä suhteessa vähän haittaisi, mutta kuten aikasemmin mainitsin, niin eipä paljoa 'alastomuutta' (lue: vähäpukeisuutta) ole näkynyt, joten... Kohti ensi viikkoa, tai siis tätä =D

Päivän makee kuva

Pitkästä aikaa multa(kin) tätä - nimittäin makeeta kuvaa 😎 Nyt voisi melkein sanoa, että "päivän makee kuva", tai kolmen päivän... 😲 Varaan nimittäin huomisen ja ylihuomisen "(päivän) makee kuva" -blogauksen 😇 Tai en nyt varaa, ihan hyvin Hulk voi myös blogata sen - jälkimmäinen laittaa vaan sen "by" -lisukkeen. Mutta tiedoksi vaan että kolmena (tai enään kahtena) päivänä putkeen tulee multa blogauksia tästä aiheesta. Liittyykö ne toisiinsa, sitä en osaa sanoa 😱😓😁 Mutta eiköhän mennä itse aiheeseen, niin toisen kuvan kautta - tästä kuvasta ei oikein ota selkoa (tai khyllä nyt suunnilleen/tasan tarkkaan tietää mitä on luvassa, mutta...)!

Tommonen tuli hommattua - niin valo(t) 😇😎 Olen khyllä ylpeä, niin että itse asensin ne... Ei se toki mitään ydin fyysiikkaa ollut, mutta ylpeä olen. Niin ja myös lopputuloksesta - hemmetin tyylikäs tuli 😍 Olen kauan aikaa harkinnut tätä, mutta ei jostain syystä ole loppuun asti ollut intoa 😔 No mutta nyt kun näin mainoksen - niin into pinkeänä hain sen. Nimenomaan sen, ei tän - sen minkä huomenna blogaan, niin sen kautta innostuin hommamaan tän(kin)! 😊


Nyt khyllä kelpaa :saint: Mitäköhän vaan kadulla ajatellaan jos/kun katsomaan mun ikkunaa päin?! =X Hirveät bileet vai menossa =D Niin se vielä, että huomista ja ylihuomista blogausta en voi luvata, koska koskaan ei tiedä mitä eteen tulee... Niin että jos tulee joku meno iltaan asti, niin khyllä mä mielummin telkkaa katon ja syön herkkuja, kun blogaan... Mutta tuskin tässä mitään tulee, kohti huomista (oikein jännityksellä =D...)!

Päivän leffa(t)

Nytpä pistän nämä leffat uusintakatseluun. Ekana katson Uusseelantilaisen kauhukomedian -Black Sheep - musta lammas -ja heti perään jenkki kauhukomedian -Zombeavers. Molemmat ihan kelpo leffoja näin Halloween kuukautena.

Pitäiskö noista leffoistakin sanoa jotain - muutakin kuin että aikoo katsoa ne🤔. No Black Sheep elokuvassa joukko viruksen tartuttamia lampaita alkaa tappamaan ihmisiä ja Zombeavers leffassa puolestaan zombieiksi muuttuneet majavat hyökkäilevät onnettomien teinien kimppuun. 

Päivän puujalka

Taas Fingerpiria päivän puujaloissa ja tälläkertaa ei ole mitään puhekuplia joita siteerata tohon alas👇 joten antaa kuvan puhua puolestaan. Voisi niissä puhekuplallisissakin antaa vain kuvan kertoa vitsin..., mutta ihan tekstin kertymisen vuoksi kirjoitan kuplat blogaukseen.

Päivän KKSA-kuva

Facebookin KKSA-ryhmässä on väännetty ahkerasti pilakuvia nyrkkeilijä Robert Heleniuksen tyrmäyksestä joten tässä oma tulkintani. 

Päivän KKSA-(kommentti)kuva

Haha😁 Facebookin KKSA-ryhmässä on välillä tämmösiä muokkaushaasteita että annetaan kuva josta pitää sitten muokata pilakuva ja julkaista sitten tän alkuperäisen kuvan kommenteissa. Nyt sinne oli ilmestynyt tollanen👆 kuva.
Tässä oma muokkaukseni😄. Siitä vaan muokkaamaan omaa versiota.