keskiviikko 19. huhtikuuta 2023

Päivän ruoka

Jahas, siinäpä seisoo päivän ruoka (Kitchen Joy Thai Cube Creamy Green Curry Chicken with Noodles) 😊 Aika pieni vaan, olisi nyt edes vaikka leipää tai jotain sen/ton lisäx..?! 😕 Noh, perus karkeilla ja sipseillä hoitui loput 😇😋😁


Aika pieni tosiaan, kuten... no niin on tämä blogauskin, eipä tässä paljoa sanottavaa ole..!? No välillä tämmöistä pientä, sitten myöhemmin pamauttaa kunnon mammutti blog... siis, ruuastako piti puhua?! =X :P :D No mammutti ruoka sitten joku toinen kerta, en tiedä mitä huomenna teen (...jota en välttämättä edes blogaa, niinQ en eilen blogannut mitään...)! Mutta ihan hyvä tämä oli, ei siinä mitään :) Mutta jos olisi iso nälkä ollut, niin tästä olisi vaan tullut huono olo..!? =/ Noh, tulihan sitä tekstiä sittenkin..!? =O :P :D No mutta, ei muuta kun huomista kohti - jolloin tosiaan en välttämättä blogaa ollenkaan, saapi nähdä...

Päivän leffa

Pistetäänpä pitkästä aikaa katseluun tämä katastrofileffa - The Core - Ytimessä. Pitemmittä lätinöittä ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän poster + makee(t) kuva(t) + trailer

Holy Shit😲 - Iso-Arskan tähdittämä vakoilusarja - Fubar - on vihdoin ja viimein saanut virallisen julisteensa ja on kyllä äärimmäisen hieno - kerrassaan fantastisen upea ja TOD LOiSTava.
Myös tämä yksittäinen still kuva Arskasta prätkän selässä on kyllä sikä makee. Blogauksen kruunaa vielä sarjan kokopitkä trailer joka näyttää kyllä h3mmetin kovalta. Ennen kuin pistän videota kehiin niin on karjaistava kyllä ~ ARNOLD FOREVER...!!!!!!111111 Alla👇 video olkaa hyvät...

...

Pitkästä aikaa Kaisaniemen makutestissä

Tulipa pitkästä aikaa käytyä Kaisaniemen metroaseman lähellä järjestettvissä makutesteissä. Maisteltavana oli alkoholiton olut. Vaikka tässä nyt on juotavaa niin nyt en merkkaa tätä päivän juomaksi. Eikä toi pieni keksikään tee tästä päivän ruoka blogausta. Mutta ite testiin - sain maistettavaksi kaksi eri olutta ja siinä olut N8.
Ja siinä olut D7. Annoin molemmille oluelle hyvät arviot.
Tietokone näytti mitä olutta maistoin N8 olut oli tollanen Crisp vaalea lager. Tämä on tuttu sunnuntaisista saunailloista. D7 oluen kohdalla oli jostain syystä täysin samannäköinen tölkki joten en ottanut siitä sitten kuvaa.
Testin jälkeen sai ottaa palkinnon ja tuli otettua tollanen Chapelas Pinky leivospaketti. 
Kuten paketissakin on luettavissa sen sisällä oli kolme tollasta pinkkiä leivosta. Meinasin säästää aluksi kotiin syötäviksi..., mutta meninkin sitten Kansalaistorille puistonpenkille syömään ne. Oli ihan hyviä. Tämä ei myöskään ole päivän jälkiruoka blogaus.

Päivän (sarja)kuva 1/2

Törmäsin Facebookissa linkkiin missä pääsi selaamaan supersankariteemaisia pilasarjakuvia ja otin talteen ne missä esiintyy Hulkki. Löytyi kaksi ja voisin blogata ne molemmat tässä yhdessä blogauksessa..., mutta jotta kertyisi blogauksia blogaan ne erikseen. Tässä sarjis 1/2 - ihan hupaisa Kaunotar ja kulkuri parodia😁. Huomenna sitten toinen.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Kiss the Girls - Jäähyväiset tytöille..., Double Jeopardy - Kaksoismurha ja High Crimes - Salattu rikos tuttu Ashley Judd täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvista The Rocky Horror Picture Show..., Home Alone 2: Lost in New York ja Congo tuttu Tim Curry täyttää tänään 77-vuotta. Elokuvista Almost Famous..., How to Lose a Guy in 10 Days ja Deepwater Horizon tuttu Kate Hudson täyttää tänään 44-vuotta. Elokuvista Spider-Man..., Pineapple Express ja This is the End tuttu James Franco täyttää tänään 45-vuotta. Sitten vielä Star Wars elokuvista tuttu Hayden Christensen täyttää tänään 42-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.