perjantai 6. maaliskuuta 2009

Perjantain ensi-illat Nro 3

Confessions of a Shopaholic

Tämä leffa ei olisi kiinnostanut tippaakaan ellei olisi nähnyt leffan traileria ja huomannut leffassa sisältäviä suomiviittauksia. -Paitsi että ne suomiviittaukset saattoivat olla kaikki siinä trailerissa, että turha teattereihin nyt ainakaan niiden takia mennä. Tuskin on enempää suomiviittauksia mitä trailerissa näytettiin. -Mutta silti -hyvä Suomi.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Pride and Glory

Hmm. -Ehkä voisi DVD:lle säästää, vaikka nyt onkin hyvillä näyttelijöillä ryyditetty tiukka rikostrilleri, jotka yleensä kyllä kelpaavat -mm. Departed, Street Kings ja Oikeuden kasvot olivat kyllä näkemisen arvoisia. Mutta kaikkia ei ole PAkKO nähdä teattereissa ja tätä ei ole.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Watchmen

Tätä on odotettu: -elokuvan 300 ohjaajan uusi sarjakuvafilmatisointi -Watchmen. Huomenna sit MatoApina tiimillä katsomaan -aikaa tietenkään paljastamatta. -Siitä sitten sovitaan kännyköitse. -Odotettavissa on upea tehostepläjäys -ainakin leffan traileri on antanut LOiSTavan kuvan leffasta. -Yksi pieni ongelma tosin, mutta siitä oma blogauksensa omassa Hulk blogissani.