maanantai 20. elokuuta 2007

Maanantain typy!


No onpas typyllä tuima ilme :x. No ei mikään ihme kun kyseessä on selvästi uutta värväytymishalukkuutta nostamaan tähtäävää pukeutumisohjetta noudattava armeijan kouluttaja =)... :D! Well sign me up B), cuz I really wanna serve uncle Sam now =)... Just as long as he keeps his old greasy fingers off my drill seargent/bitch :|... :D!

Huomen taas early wake up, joten... -No, erillinen blogaus :/


Huomenna on taas mentävä kauheen aikaseen, joten... -Eh, öh, joop. Taas erillisenä blogauksena.
...


Mutta se taitaa tulla vasta typyn jälkeen, jota odottelen kuumeisesti. Saanpa ainakin hyvät yöunet.

TarinoitaaaAAAaAAaAaAa


Kuvakin sen jo vihjaa. -Tarinoita pitäisi päästä tekemään. On alkanut vähentyä jättipitkät blogipäivät. Tarinantekoiltamat olis taas kivat, mutta sellasiin ei taida nyt olla mahiksia. Tavallisina blogituspäivinä -perinteiset typy ja TV ohjelmablogaukset, niinä päivinä ei aina tahdo tulla järkeviä ideoita ja blogaaminen jää vähiin. Tulee vain jotain väkisten väännettyä pa5kaa.

Taas yksi hupipiirros


Nytpä piirsin huvikseni tyypin ottamassa valokuvaa. Eipä taaskaan mitään tarkoitusta kuvalla, kunhan nyt piirtelin. -Mitäs tästä nyt muuta höpisis? -Ööh. -Joop.

Illan leffa: U.S. Marshals -Takaa-ajajat

Illan leffana on tänään menestystrilleri The Fugitive -Takaa-ajetun jatko-osa U.S. Marshals -Takaa-ajajat, jossa Tommy Lee Jones palaa ykkösen Oscar palkittuun rooliinsa Samuel Gerardina. Tälläkertaa hänellä on jahdattavana uusi karkuri (fugitive) -Wesley Snipesin näyttelemä Mark J. Sheridan. Muissa osissa nähdään Robert Downey jr. ja Irène Jacobs. VHS leffana kuitenkin löytyy, joten taitaa jäädä katsomatta. Mutta ihan kelpo leffa kuitenkin. Voisi joskus toiste katsoa uudestaan.