sunnuntai 11. joulukuuta 2022

Extra jälkiruoka

Jälkiruoan aika ja sehän on toinen eilen ostamistani suklaalevyistä. Nyt korkkasin Fazer Whole Hazelnuts suklaalevyn. Sitten takas leffan pariin.

Päivän jälkiruoka ja elokuva

Sainpa kaksi kärpästä yhdellä iskulla 😇 Toki blogausten kertymisen kannalta, olisi parempi erikseen blogata 😎😓😋😁 Mutta me saavutettiin jo tuhat (1000) blogausta tänä vuonna, joten... 😊 Ja kaksi tuhatta (2000) on silkka mahdottomuus - ellei ihan leikiksi tätä blogia heitetä 😳 Noh, ehkä nyt vaan unohdetaan se (2000.), mutta ensi vuonna se on TOD tavoite! 😈

Mutta eiköhän mennä itse jälkiruokiin... Löytyy Mässä Yx & Dumle Original, molemmat Fazerilta - mikä ei ole yllätys. Koska kuten olen todennut, niin sitä ostan eniten - juuri siksi, että se on parasta! 😇

Leffana taas toimi Bohemian Rhapsody (2018), jonka olen - valehtelematta, nähnyt joku 10 kertaa!? 😱😳 Tuli nimittäin leffateatterissa nähty se about viisi (5) kertaa 😍 Sen verta kova leffa oli/on, että olihan se mentävä - kun kerran seura halusi. Yksin tuskin olisin mennyt katsomaan, edes välttämättä sitä ekaa kertaa 😱😳 No helposti olisin jaksanut odottaa, että tämä tulee fyysisenä 💿

Mutta olihan se paljon hiAnompi leffateattereissa, TOD!! 😍😎


Että sellaista, khyllä kelpas... Vaikka, no rupesin vähän puuhaamaan kesken leffan vähän sitä sun tätä, mutta samalla khyllä katoin leffaa... Miksi en pysäyttänyt sitä siksi aikaa kun tekee jotain muuta? Ja miksi edes katsoin sen taas? No seura halusi, joten leffa pyöri hänelle, samalla kun itse katoin vaan sivusilmällä tehden muuta hommaa... Toki, en koko leffan ajan ollut 'poissa', khyllä viimeinen 30min ainakin keskittyneesti katsoin! :) On tää khyllä hyvä leffa, khyllä tän helposti monta kertaa jaksaa katsoa, TOD!! =)

Päivän ruoka


No on khyllä varsin herkullisen näköistä 😋 Jota tämän hintaluokan ruuan pitääkin olla 😇 Khyllä tätä kerran/pari kertaa kuussa jaksaa syödä, mutta ei todellakaan joka viikko.


Vaikka eikö se ole suositus, niin että kalaa syö (vähintään) kerran viikossa? No voihan sitä tietty jotain toista(kin) kalaa syödä, mutta... Mun elimistö on tottunut, että about kerran kuussa syö tämmöisen satsin kalaa - se riittää... Hyvä että on tämmöinen elimistö! B) Toki, en tiedä miten se 'käy'?! En khyllä mikään kone ole (nehän 'käy'), mutta... Joo! :D Karkkia tämä 'kone' vaan vaatii aika paljon, sitä voisi yrittää khyllä vähentää... :thinking:

Päivän leffa

Viimeisin Filmihullu hankinta - Terrifier -toimii tänään illan leffana. Tätä en olekkaan vielä aikaisemmin nähnytkään - trailerin tainnut joskus katsoa..., mutta siitä ei jäänyt mieleen yhtikäs mitään. 

Extra juoma

Schweppesin olen jo tainnut esitellä päivän juoma blogauksissa..., mutta en noin näyttävien kuplien saattelemana. Taidekuva ainesta..., mutta antaa nyt olla pelkkä päivän juoma. 

Päivän "uudestaan sama" ruoka

Joo - se ostamani tonnikala tuli pizzaa varten minkä tein Tontsan tekemästä taikinasta mitä jäi eilen yli. Ihan hyvän näköinen tuli tälläkin kertaa. 

Metrossa Battery Blueta siemaillen (päivän juoma)

Metrossa korkkasin sitten ostamani Battery Blue energiajuoman. Mitäköhän vastapäätäni istuva nainen mahtoi tuumia kun räpsäisin tän selfien🤔...😁...

Suklaapatukkaa like a Boss (jälkiruoka)

Siinä metroa odotellessa Kaisaniemessä päätin sitten vetäistä huiviin ostamani Lindor suklaapatukan. Samalla hieman pelleilin ja esitin että patukka on paksu sikari mitä vetelen päälikkötyliin😎...😁...😜... Samalla tämä on päivän jälkiruoka blogaus. 

Ruoka ostosten esittely

 
Poikkesin Töölön K-marketissa mistä ostin uuden purkin tonnikalaa..., mutta siitä sitten lisää päivän ruoka -tai pikemminkin extra ruoka blogauksessa. Sitten näkyisi olevan Battery Blue nimistä energiajuomaa. Siitäkin sitten lisää omassa blogauksessaan. Mikäs sielä kainalon välistä pilkottaa?
No pullo suosikkijuomaani eli Scweppes tonicvettä. Sen ostin ruokajuomaksi kotiin.
Sitten lähti vielä pari pikkuostosta. Ton shotin vetäisin heti ja tosta patukasta tulossa oma blogauksensa.

Päivän ruoka

Mä niin tykkään noista R-kioskin pikku suolasista. Nyt tuli ostettua Ruoholahden R-kioskilta tollaset setit: kaksi pizza sliseä -pepperoni ja meksikana..., sitten kaksi slideriä - kana ja kinkku -ja sitten vielä kaksi taquitosia - toisessa oli ainakin pelkkää juustoa - toisesta en nyt muista mitä oli sisällä. Mutta hyvät setit kyllä oli.

Joulukalenteri luukku 11.

Joskus valmiin

muotin sijaan

kannattaa

muovata elämä

itselle sopivaan

muotoon.

Ruoka ostosten esittely


No nyt en herkkua luvassa 😋, TOD!! 😍😎 Ja hinta(kin) on sen mukainen, yli 20e?! 😬 Niin pelkkä kala, sitten on perunat (no ne nyt ei maksa paskaakaan 😁) - mutta limppari(kaan) ei ole sieltä ihan halvimmasta päästä...


Mutta se niistä hinnoista, jos kerran on varaa - niin sitten nautitaan siitä, eikä valiteta?! Ja mitä sitä nyt valittamaan, kun herkkuttelu on vasta edessä =) Sitten voi valittaa, kun kun on syönyt navan täyteen - samaan lopputulokseen kun olisi päässyt vaikka hernari purkilla... "Mutta ei se lopputulos, vaan se matka", tjs shittiä... =D

Jatketaan Hulkin 'linjalla' - päivän (& makee) kuva(t)

Hulkki jo blogasi Arskasta liudan kuvia, tässä on mun 'samalla linjalla' kuva 😇😋😁 En nyt tiedä onko tämä nyt niin makee 😫 Mutta menkööt nyt sillä(kin), päivän kuva tämä nyt ainakin on 😊 Toki, ei saisi nauraa - jollekin joka ei ole 'kehittynyt' niin hyvin 😞 Varsinkin kun olin itse(kin) aika pienikokoinen koulussa, i-kirjaimella alkava luokkakaveri oli paljon isompi/pidempi - melkein matchattais tämän kuvan kanssa - jos siihen aikaan kameroita olisi ollut! Joo, ei se mitään 'kivikautta' (😂) ollut - mutta kamerat oli 'vähissä'. NiinQ vertaa nytten, eskarilaisillakin on kamera(puhelin), vähän käy kateeksi... Ne saa kaikkia muistoja kuvien muodossa. Toki, säilyykö ne kuvat, on eriasia... Niin että tallentaako lapset kuvat jonnekin koneelle, vai 'poistuuko' ne kuvat kun uusin iPhone on saatava. Toki on muistikortteja, ja pilvipalveluita - ja vanhemmat varmaan pitää huolen, jos pitää...


Mutta se niistä kameroista, keskitytään päivän kuvaan -sekä makeeseen sellaiseen =) Ainoa, että... johan niistä höpisin jotain, eikä enään ole sanottavaaa - joten, tämä oli tässä! Tai sanotaan vielä loppuun Hulkin lausahdus; ARNOLD FOREVER!!!11

Päivän makee(t) kuva(t)

Ohhoh😲 -tulipas iso pino kuvia..., mutta nämä ovat kyllä kaikki aivan h3mmetin makeita - TOD😎. Nämä ovat kaikki kuvia World of Tanks nimisestä pelistä.
Tää on hieman huono kuva koska nimi on rajaantunut osittain pois lukien vain -"rld of Tanks"..., mutta väliäkös tuolla kun Arska poseeraa niin tyylikkäänä siinä😎💪.
Tämä nyt on vähemmän makee..., mutta sisällytetään se nyt näihin kuitenkin.
Tämä taasen on kyllä aika makee. Arska poseeraa tankki taustalla.
No tähän kuvaan ei voi muuta sanoa kuin ~ ARNOLD FOREVER...!!!!
Tässä on hauska teksti ohessa: -"Come with me if you want to celebrate". No ilomielin tulen...-tai tuliSIN -jos vain mahdollista. 
Tän kuvan latasin Facebookiin uudeksi taustakuvaksi. Mainitsinkin siitä omassa Hulkin blogissani.
No nyt on upee kuva. Arska ja itse Milla Jovovich isot karkkitangot aseina.
Ja viimeisessä kuvassa myöskin Arska ja Milla Jovovich samassa kuvassa. Harmi kun tämä on vain pelimainos eikä kunnon elokuva. Olisi kyllä niin päheetä nähdä Arnold Schwarzenegger ja Milla Jovovich samassa leffassa. Tähän loppuun vielä ~ ARNOLD FOREVER...!!!!!

3. adventti

3. adventti 

Indiana Jones and the Dial of Destiny fan poster, by Hulk

Muokkasinpa oman fanijulisteen viidennelle Indiana Jones elokuvalle ja kyllähän siitä ihan hiAno tuli vaikka itse sanon😎...🤗...😇... Julistetaiteilijan duuni kyllä houkuttelisi..., mutta kuinka paljon sillä oikeasti tienaa - no siitäkin voi ottaa selvää Googlettamalla asiasta. Mutta ihan... -tai melko paljonkin olen tyytyväinen tähän ja sitä voisi julkaista tämän myös Facebookin leffaryhmissä ja katsoa minkälaisen tykkäysvyöryn saa. Kait tämä menee päivän taidekuvasta.

1000. blogaus kuva näyttikin tutulta

Laitoin ihan huvikseni blogausten hakukenttään numeron 1000 ja huomasin että olinkin jo käyttänyt 1000. blogaus blogauksessa käyttämääni kuvaa vuonna 2010. Tuolloin saavutettiin 1000. blogaus jo elokuussa. Pitäisiköhän ensi vuonna pistää paremmaksi ja saavuttaa se vielä aikaisemmin.

Tää nyt oli tavallaan taas vähän turhakeblogaus mitä ei enää tarvitsisi blogata kun ollaan jo saavutettu se 1000. blogaus..., mutta ihan hauska huomio että olin jo kertaalleen käyttänyt samaa kuvaa. 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa molemmissa West Side Story elokuvissa - alkuperäisessä ja Spielbergin uusintafilmatisoinnissa nähty Rita Moreno täyttää tänään 91-vuotta. Sitten Iso-Arskan Sabotage leffassa nähty Max Martini täyttää tänään 53-vuotta. Seuraavaksi on Young Frankenstein ja Nuija ja tosinuija elokuvista tuttu Teri Garr joka täyttää tänään 75-vuotta. Ja viimeisenä vielä 2010 True Grit elokuvassa nähty Heilee Steinfeld täyttää 26-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Typyjoulukalenterin 11. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 11. luukku.

 Jatketaan vähän kiltimmällä typykuvalla ettei blogi täyty K-18 kuvista. Söpön näköinen lolitahenkinen tonttutyttö paljastui 11 luukun takaa.