sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Päivän ällöttävä kuva


Jooh :p, aikamoista settiä tuli khyllä nähtyä, Öööööh :p, noh, onhan tosta pari vuotta kait jo aikaa :o?!? Ei ole vaan jaksanut blogaista :/, itQ :'(, mutta, no nyt blogasin/blogasen =), joten..., OU FUCKING YEAH B)!


Jooh :p, aikamoinen paisti siis osui silmien eteen :D! Joo, yrjöhän meinasi ton seurauksena lentää linnun päälle :(, mutta...


...no kovana miehenä sen kestin leikiten ja, noh, yrjösin seuraavaan pusikkoon :ashamed:, joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!

Päivän makee kuva

Tollanen makee piirrustus löytyi -gangsta Abe. -On kyllä aika hemmetin makee -voisi itsekkin tollasia väsäillä sillä joululahjaksi saamallani piirrustuspöydällä. -Hieman parempaa jälkeä kuin jollain Windows paint ohjelmalla. -Vielä en ole päässyt kokeilemaan pöytää..., mutta sitten kun pääsen niin tulee sellaisia taidekuvia että ihan Kiesmaan asti --no eiH..!!

Music & Lyrics

Crimson & Clover

Ah, now I don't hardly know her
But I think I could love her
Crimson and clover

Ah when she comes walking over
Now I've been waitin' to show her
Crimson and clover over and over

Yeah, my, my such a sweet thing
I wanna do everything
What a beautiful feeling
Crimson and clover over and over

Crimson and clover over and over
Crimson and clover over and over
Crimson and clover over and over
Crimson and clover over and over
...

Vielä vähän paskanjauhantaa...

Kuten kuvasta näkee -mahiksiakin on tuohon mahtilukemaan. -Eihän silloin 2008 tammikuussakaan alkukuusta blogailtu paljon mitään. -Vasta 13. päivä eteenpäin kunnon raiskaukset. -Ja nyt 0n vasta 3. päivä tämän vuoden tammikuuta..., joten helposti.

Eiköhän paranneta vuoden 2008 tammikuusta...?

Mikäli halutaan vuoden 2008 blogiarkistolukemiin niin pitäisi saada sama -tai vielä parempi lukema tonne tammikuun blogauksiin. -Siis 366 blogausta vuoden '08 tammikuussa -HOLY SHIT...!!!!!!1111 -Kyllä nyt pitää tehdä parannus tuohon -TOD..!! -Päivittäin kaikki perusblogaukset (Päivän kuva, makee kuva, typy, video, ällöttävä kuva, taidekuva jne..) -vaikka väkisten.. -No eiH..., mutta melkein kyllä voisi. -Ja sitten tietysti tämänkaltaista paskanjauhantaa väliin. -Hjoops...

Päivän kuva

Kaupunkilaisetana -melkein voisi mennä päivän makeesta kuvasta..., mutta on toi nyt enemmän hauska -ja haluisi blogata makeen kuvan erikseen -TOD mitään -päivän kuva + makee kuva. -Mutta joops. -Hauska graffittietana löytyi.

Hyvät leffat tänään telkusta

Tänään tulee telkusta pari hyvää leffaa. -Neloselta Michael Bayn ohjaama sotadraama...
...

Pearl Harbor

Oscarilla palkittu romanttinen kolmiodraama sijoittuu toiseen maailmansotaan ja laivastotukikohta Pearl Harboriin, jonne japanilaiset suunnittelevat massiivista ilmaiskua. Elokuvan pääosissa ovat parhaat ystävät Danny ja Rafe sekä sairaanhoitaja Evelyn. Kun Rafe lähtee brittien avuksi Englantiin, jäävät hänen tyttöystävänsä Evelyn ja Danny asemapaikkaan Havaijille. Käänne tapahtuu, kun Rafe ilmoitetaan kadonneeksi, eivätkä Evelyn ja Danny pysty vastustamaan heidän välillään kasvavaa keskinäistä vetovoimaa. Pääosissa: Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale, Alec Baldwin, Cuba Cooding, Jr., Jon Voight, Tom Sizemore. Ohjaus: Michael Bay. Laajakangas. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (175')
...

Ja sitten Subilta Martin Scorsesen ohjaama rikosjännäri...
...

The Departed

Ohjaaja Martin Scorsesen tiheätunnelmainen, neljällä Oscareilla palkittu rikosjännitysfilmi kahdesta miehestä, jotka kasvoivat samoilla Bostonin kujilla, mutta toimivat nyt vastakkaisilla puolilla. Nuori undercover-poliisi Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) onnistuu soluttautumaan amerikanirlantilaisen mafian sekaan, kun taas paatunut rikollinen Colin Sullivan (Matt Damon) tekee uraa poliisin vasikkana. Yhteentörmäys on väistämätön. Ohjaaja: Martin Scorsese, USA/Hongkong 2006, 145'. Pääosissa: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen, Ray Winstone, Vera Farmiga. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Kumman sitä oikein kattoisi...? -Eipäs tartte kyumpaakaan -ainakaan telkusta..., sillä molemmat löytyvät DVD kokoelmista ja illaksi oli muutenkin suunnitteilla eräs toinen hyvä leffa -joten tälläkertaa tämä jää pelkäksi mainostamiseksi. -Mutta kyllähän noita sopiikin mainostaa -hyviä leffoja molemmat.

Hyvänyön blogaus MatoApina style

Tontsa toivotteli jo hyvät yöt hyvänyön typyissä..., mutta unohti toivottaa MatoApina style -kait se on sitten vain minun (Hulk) tapani. -No mutta tykkään kuitenkin kutsua sitä -MatoApina styleksi..., joten sillä MatoApina stylellä nyt sitten -hyvää yötä ja MO!

Sunnuntain "hyvänyön" typy(t)


Kuten Hulk blogasi, kaksikin kertaa :o... :p... :D, niin typy(j)ä olisi luvassa *SYDÄN*, hyvänyön sellaisia =), OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEeeeee :D! Jooh, ei kai muuta kun hyvät yöt...


...kuumien panojen merkeissä =), vielä "kaksosten kera" *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHHEHEEeeeeee :D!

Typymuistutus

Eilen jäi sitten kuitenkin typy Tontsalta "panematta"..., joten eiköhän jatketa Tontsan vuorosta tänäänkin -mikäli tätä vuorottelua ylipäänsä halutaan tehdä. -Mutta jos Tontsaa itse "haluttaa panna" tänään niin pankoot.