perjantai 4. kesäkuuta 2010

Päivän puujalka

Puujaloissa jatketaan taas Fingerporilla. -Tämän päivän Hesarissa tollanen...
...
Natsiukkeli: -"Äärioikeistolaiset ovat vähintäänkin yhtä älykkäitä kuin muutkin"
/
"Itse kirjoitin viime keväänä seitsemän ällää aivan kevyesti"
(Näyttää paperia missä kirjoitettuna seitsemän ällää)

On nää kyllä niin parhaita :D..

Perjantain ensi-ilta Nro 3

Sex and the City 2

Ykköstäkään en ole nähnyt -eli luulenpa että tämäkin jää sitten näkemättä. -Mikäli sitten tämän tullessa myyntiin -ilmestyy samalla boksi missä molemmat leffat niin sitten ehkä korkeintaan voin harkita. -Sarjaa on kuitenkin tullut seurattua -ja ihan hauskoja on ollut näkemäni jaksot. -Kait näille leffoillekin voisi antaa pienen mahdollisuuden -vaikka ykkösen ensi-ilta esittelyissä..., 6. kesäkuuta 2008 -sanoin ettei kiinnostusta riitä.

Perjantain ensi-ilta Nro 2

Harry Brown

Tätä voisi ehkä DVD:lle harkita..., mutta aivan teattereihin asti kiinnostus ei yllä. -Michael Cainen tulen varmaan seuraavan kerran näkemään valkokankaalla elokuvassa -Inception -joka todellakin kiinnostaa nähdä.

Perjantain ensi-ilta Nro 1

Nanny McPhee and the Big Bang

Leffassa on lentäviä possuja ja minut (Hulk) saa lähtemään katsomaan moista leffaa vasta sitten kun possut oikeasti oppivat lentämään..., eli tarkemmin sanoen -ei koskaan. -Aivan oikein..., tämä on niitä -"ei kiitos" -elokuvia.

Päivän makee kuva + video

Facebookissa -The Expendablesin fanisivuilla tuli katsottua leffaan uusi traileri ja pitihän se sitten saada päivän videoksi tänne MatoApinan blogiinkin. -Joten tässä olkaa hyvät...
...

The Expendables Movie Trailer - Trailer #2

The Simpsons

Mitäs illan Simpsoneissa tänään olisi luvassa...?
...
Voittajan on helppo hymyillä. Homerilla ja Margella on syytä juhlaan, sillä uusi lukukausi on jälleen alkamassa ja he saavat patistaa lapsensa takaisin koulutielle. Bart paistattelee huikealla tuloksellaan, jonka hän saa tärkeästä testistä. Pian hänelle kuitenkin valkenee totuus niin testistä kuin omasta osaamisestaankin. Homer välttelee vaaratilanteita, sillä hän on unohtanut postittaa vakuutuskirjeen. Amerikkalainen piirrossarja.
...
Kuulostaapa hauskalta. -Odotan innolla.