maanantai 1. tammikuuta 2024

Mikä elokuva?

Nyt on helppo.

Päivän kolmas leffa

Sitten seuraavaksi kehiin Ghostbusters: Afterlife elokuvaa. Nyt on kyllä hauska tekstitysvalikko kuva. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään.

Päivän toinen leffa + poster

Sitten ei muuta kuin Ghostbusters 2 elokuvaa kehiin.
Tässä vielä elokuvan juliste koska tuo tekstitysvalikko kuva on niin identtinen ykkösleffan valikon kanssa. Nyt täytyy muistaa Tontsan antama ohje että pelkkä päivän poster label koska kyseessä on kasarileffan juliste. Mutta ei sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän kuva

Semmoinen kuva, varsin hupaisa 😊😋😁


Joo, ei muuta (tällä kertaa...)!

Label "2024" asiaa

Joo, eli kaikkiin tulee toi "2024" (ennen ei kaikkiin laitettu, en tiedä miksi...), ja sitten...


Niin, "poster" ja "trailer" blogauksiin laitetaan vaan sinä vuonna tulleet... Eli jos leffa on vaikka vuodelta 1984., niin siihen laitetaan vaan pelkkä "poster/trailer" - eikä "poster 2024/trailer 2024" :) Hulkki varmaan hyväksyy tämän, ja Matsku (joka ei edes blogaa, mitä nyt välillä "jotain säätöä" :saint: :P :D)!

Päivän "uskonnollinen" makee kuva

Törmäsin tämmöiseen, "ihan sattumalta" :whistle: 😵😋😁


Aika magee, ei muuta... :)

Ruoka ostosten esittely (+itse ruoka)

En nyt vaan jaksa esitellä tätä (viitaten otsikkoon...), koska en jaksa laittaa tätä toiseen blogiin(kaan) 😖😕 itQ 😓 joopS 😋 EHHEHEHEEEeeeee 😁 Mutta khyllähän sen tosta näkee ihan hyvin... 😊

Poikkeuksellisesti laitan valmiin ruuan kuvan(kin) tähän, koska... 😵


No tekstiä ei synny nimeksikään... =( Ja tällä kertaa en katsonut "mitään mielenkiintoista", joten...

Mun (Tontsan) Käärijä-video(t, +extra)

Hulk tosiaan blogasi, että hän sössi Käärijä-videon - mutta... No kuten yltä näkee, mä onnistuin siinä 😇

Sitten vielä extrana lämppäri bändi/kaksikko, josta Hulk myös blogasi 😊

Sitten vielä kolmas extra, hänen kautta joka on tänne aika paljon kommentoinut - ja parissa kuvassa näkynyt(kin) - kuten tässä...


Joo, ihan kova veto khyllä oli =) Kelpasi siis, TODellakin..!! B)

Vuoden ensimmäinen leffa

Kuten jo mainostelinkin on jälleen Ghostbusters maratonin aika ja kohta pistän ekaa leffaa pyörimään..., mutta sitä ennen heitäm tämmönen turhan infon tiskiin. Viime vuonna aloitin käyttämään päivän leffa blogauksissa elokuvien alkuvalikko kuvia niin nyt laitan niistä leffoista joiden alkuvalikko kuvan olen jo blogannut niin niistä otan sitten jatkossa tekstitysvalikko kuvan kun niissä sattuu olemaan eri taustakuva. En viitsi nimittäin kierrättää samoja alkuvalikko kuvia jos tulee tänä vuonna katsottua uudestaan joku minkä katsoin viime vuonnakin. Kuten esim. nyt tämä Ghostbusters. Ja onneksi tässä on ihan tyylikäs tekstitysvalikkokuva. Mutta nyt tuli kyllä ihan riittävästi -jopa liikaakin tekstiä -päivän leffa blogaukseen. Nyt ei sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Screenshot & Link (Vuoden ensimmäinen)

Tämä vuosi mennään synttäriblogausten kanssa pääosin kokonaan näiden Screenshot & Link blogausten varassa - sitten jos olen unohtanut onnitella jotakuta niin sille toki sitten oma synttäriblogauksensa. Sain tosin villin idean että olisin lähtenyt onnittelemaan jokaista julkimoa erikseen ja tehnyt eka otsikko blogauksen..., mutta siihen en nyt jaksa sittenkään lähteä. Mieluummin blogaan näitä screenshot & link blogauksia ja unohtuneita onnitteluja.

Mutta tässä vuoden ensimmäinen screenshot & link blogaus ja tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Vuoden ensimmäinen: Happy Birthday following actors 

Ghostbusters Marathon 2024

On taas Ghostbusters maratonin aika. Tämähän minulla katkesi viime vuonna kun siirsivät neljännen leffan ensi-illan tälle vuodelle. Mutta nyt sentään maaliskuulle joten ei tarvitse kuin kolmena kuukautena toteuttaa tämä. Viime vuonna jos olisi ilmestynyt ajallaan joulukuussa niin siinä olisi kyllä kertynyt huikea määrä katselukertoja. Mutta taisi katketa kesäkuuhun silloin ne katselukerrat joten kyllä niitä kuitenkin ihan mukavasti kertyi muutenkin -se 6 katselukertaa. Tänään voisin katsoa kaikki nuo kolme elokuvaa ja huomenna sitten bonus-leffana sen 2016 elokuvan.

Vuoden ensimmäinen png-kuva

Tämä on nyt hieman turhahko blogaus..., mutta kerran olen aikaisemminkin blogannut muokkaustöissäni hyödyntämiäni png-kuvia niin jatketaanpa sitten perinnettä. Tässä tuossa Music & Lyrics blogausta edeltävässä blogauksessa käyttämäni png-kuva. 

Music & Lyrics (Vuoden ensimmäinen)

Below the Surface

Listen closeFollow my instructionsThere is noTime for introductions
He was the one that made usYou'll be the one to save us
UndergroundWelcome to the circusPower downAre you feeling nervous?
His voice means to deceive youMy voice just wants to lead you
Below the surfaceBuilt without purposeDid we deserve this?You're here to serve
Daddy, pleaseWe all scream for ice creamThis machineWill help you with the brain freeze
The stage lights up with controlled shocksSo tighten up all your spring locks
Through the ventKeeping your composureHold your breathSomething's creeping closer
There's no one left to find youI'll take your place inside you
Below the surfaceBuilt without purposeDid we deserve this?You're here to serve us
I'll take your place behind the maskThen I'll be first and you'll be lastYeah, you'll be last
...

Ei videota Käärijän konsertista

Tämä menee melkein päivän ällöttävästä tapahtumasta..., mutta tosiaan vain melkein. Jees - piti tosiaan kuvata videota Käärijän esityksestä..., mutta huomasin vasta kappaleen loputtua että kuvasin tyhjää. Olin siis unohtanut painaa tuota👉 painiketta kuvassa oikealla.

"Siitä puhe mistä puute..."

text myöh.


Tai sen verran, että... No kuten "Matskun näytössä" puhuin, itse hommaisin khyllä tämmöisen B)


Tuli vaan mainos "sopivasti" :saint:

Vuoden ensimmäinen video

Matskua tuskin haittanee että blogaan hänen kuvaamansa ilotulitusvideon vuoden ensimmäisenä videona. Enpä nimittäin ite saanut kuvattua videota uudenvuodenvietostani. Tai yritin..., mutta siitä sitten lisää omassa blogauksessaan. Mutta alla👇 video (by Matsku84)...

...

Päivän luontokuva(t)


text myöh.

Vuoden ensimmäinen poster

Tämähän menisi melkein myös makeesta kuvasta..., mutta makeet kuvat blogasin jo ja ihan myös blogausten kertymisen vuoksi nyt näin. Mutta on kyllä silti h3mmetin upea tämä Ghostbusters: Frozen Empire juliste - vaikka saattaa tosin olla fanijuliste..., mutta virallisen julisteen näköä kuitenkin on. Sen verran hyvin toteutettu.

Vuoden ensimmäinen (musa)video

Tähän kappaleeseen tutustuin jo vuoden 2023 puolella..., mutta eipä tullut koskaan blogattua sitä joten olkoot sitten vuoden ensimmäinen laatuaan tänä vuonna. Kappale on instrumentaalinen versio The Buttressin kappaleesta Brutus. Alla👇 musavideo olkaa hyvät...

...

Vuoden ensimmäinen typy

Tämmöinen kalenteri pitäisi kyllä joku vuosi saada hankittua niin voisi blogata jokaisen kuukauden alussa typykuvan -ikään kuin niin ei pystyisi tekemään ilmankin typykalenteria..., mutta eipä tarttisi ainakaan erikseen etsiä Googlesta kuvaa kun voisi nappaista vain kuvan kalenterin tarjoamista kuvista.

Vuoden ensimmäinen (päivän) kuva

Voin yhtyä vuoden ensimmäiseen (päivän) kuvaan sillä eipä tullut vedettyä öveteitä uutenavuotena. 

Vuoden ensimmäiset makee(t) kuva(t)

Vuoden ensimmäisinä makeina kuvina toimii kolme tollasta futuristista roboottikuvaa.
Ruokarobootithan on jo ilmestyneet katukuvaan..., mutta milloinkohan tollaset kuvassa näkyvät androidit ovat osana yhteiskuntaa.
Tässä vielä tyylikäs roboottikäsi.

Vuoden ensimmäinen liikkuva kuva

Vuoden ensimmäisenä liikkuvana kuvana toimii tollanen näyttävä ilotulitus gif-animaatio.

2024 ensimmäiset blogaukset

Tai no - ensimmäiset ja ensimmäiset - tulihan tässä jo blogaistua kaksi blogausta tämän blogauksen ollessa kolmas..., mutta näillä seuraavilla otsikoilla ne ovat vuoden ekoja.

  • Vuoden ensimmäinen liikkuva kuva 
  • Vuoden ensimmäiset makee(t) kuva(t) 
  • Vuoden ensimmäinen (päivän) kuva 
  • Vuoden ensimmäinen typy
  • Vuoden ensimmäinen (musa)video 
  • Vuoden ensimmäinen poster
  • Vuoden ensimmäinen video

Uusi vuosi @ Kansalaistori: Sikarin polttelua

Tontsa blogaisikin jo omansa viime vuoden puolella - tässä vielä minusta (Hulk) otettu sikarinpolttokuva. Erään kaverin tuttava totesi että näytän aivan Al Caponelta minkä otan kohteliaisuutena vaikka kyseessä onkin mafiapomo.

2024

Se on sitten vuosi 2024 ja aika siirtyä myös täällä MatoApinan blogissa uudelle vuodelle. 
Näiden kuvien saattelemana toivotan koko tiimin puolesta ~ Hyvää uutta vuotta 2024🎆🎇🧨✨️😎