torstai 23. helmikuuta 2023

Päivän ruoka ja juoma (by Tontsa)

Ainekset esittelinkin aikasemmassa blogauksessa, tässä se on menossa uuniin - tosiaan n. neljäksi tunniksi.

Juoma blogaus saakin mennä tässä samassa blogauksessa. Melkein jättää vaan välistä, jos/kun ei ole sanottavaa 😕 No kaadosta on pari sanaa; vähän meni taas vaihteeksi ohi - joutui vähän siivoamaan 😖😓😋😁 Voisi khyllä sen suppilon hankkia, mutta... no ei nyt tosiaan (olen aikaisemmin tästä puhunut) huvita tämän takia vaan hankkia sitä, jos on kunnon tarvetta jollekin muulle asialle - niin sitten khyllä hankin 😊 Ja sitten kun se on hankittu, sitä voi käyttää tähän aika satunnaiseen täyttöön.

Siinä ollaan tutussa paikassa, eli TV:n äärellä ruuan ja juoman kera - khyl kelpaa/kelpas 😇


On toi - karjalanpaisti, khyl hemmetin hyvä ruoka =) Pitää vaan varata aikaa sen tekoon, mutta jos on nälkä ja aikaa - niin todellakin suosittelen tekemään tätä B) Ja ajaksi riittää, että on kotona vahtimassa ruokaa - eli voi vaikka töitä tehdä samalla, tai mitä nyt huvittaa (vaikka nukkua...)! Välillä pitää vaan vettä lisätä, ettei lihat ja juurekset kuivu - mutta se on vaan jotain tunnin välein. Mutta joo, khyllä TODellakin suosittelen! *SYDÄN*

Päivän KKSA-kuva

KKSA-ryhmään oli ilmestynyt pari Pikku G teemaista pilakuvaa niin muokkasinpa sitten oman. Siinä teille -"Pukki G" -olkaa hyvät. 

IS:n Iso-Arska testi, ite sain 12/12

Teinpä juuri Facebookissa IS:n Iso-Arska tuntemus testin ja täräytin täydet 12/12😎. Too easy ~ ARNOLD FOREVER...!!!!!11111 Alla👇 linkki testiin.

IS Iso-Arska testi

Päivän leffa

Pistänpä ensikatseluun tämän eilen ostamani Blu-Ray leffan - Army of One. Mitäs tässä turhia muuta selostamaan - ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän ruoka

Siinä on koipireidet koipipaloineen ja päällä on raejuustoa mikä lojui jääkaapissa - oli päästävä eroon siitäkin. 

Ruoka ostosten esittely (by Hulk)

Jollaksen Alepasta lähti mukaan kaksi eri kanapakettia: -Kanan koipireisi ja Kanan koipipalat. Ruokajuomiksi lähti Fizz päärynäsiideri.

Päivän kuva

Pitkästä aikaa multa päivän kuvaa 😇 Ei, kun... mähän blogasin tän 'jäätelö-tötterö' -kuvan 😋😁 Ei kait muuta, tai kai voisin siteerata noi tekstit tähän (jos kuvapankki vaikka kaatuu, tjs shittiä...)!

"if the earth is flat do the moon and all other planets are flat?"
"No, they're doesn't"
"Let me get this straight.. aren't them wasn't?"


Aika hupaisaa shittiä... :P :D Vaikka, no ei mun(kaan) enkku mitään parasta ole, mutta ei se nyt näin huonoa sentään ole?! =X Ainakaan toivottavasti...? =/ :'( joopS :P EHHEHEHEEEeeeee :D

Ruoka ostosten esittely

Jahas, nyt olis oikein kuninkaallisten ruokaa 😍😎 Tai siis... ruokien kuningasta, ainakin näin itse tehtynä. Nelisen tuntia tämä tosiaan saa olla uunissa, luulisi siitä siis tosi hyvää tulevan 😊 Ja khyllähän siitä tuleekin, yhtä parasta ruokaa mitä kotona voi väsätä - ainakaan allekirjoittanut 😇

Toiseen blogiin nämä jo blogasinkin, mutta esitellään ne nyt täälläkin; Atria Perinteinen KarjalanpaistiKotimaista Uunijuurekset ja peruna kiinteä pesty. Ja huuhtelu-juomana (😁) toimii Hartwall Limonadi Vadelma.


Ihan hyvä setti siis luvassa... :) Tai TOSI hyvä! =) Khyllä kelpaa, odottelu vaan ei kelpaa!? =X Neljä tuntia tässä pitää kärvistellä, ja hyvä tuoksu tulee kokoajan. No mutta, ainakin se tulee maistumaan paremmalta kun on joutunut kärvistelemään :) Kait? Niin että maistuu paremmalta... No luulisi, että tässä tuoksutellessa ruokahalu kasvaa - ei se määränpää, vaan se matka. Tjs shittiä... :D

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvasta Snatch tuttu Alan Ford täyttää tänään 85-vuotta. Elokuvista 30 Minutes or Less ja This is the End tuttu Aziz Ansari täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Sinkkuelämää sarjasta tuttu Kristin Davis täyttää tänään 58-vuotta. Kaunotar ja hirviö live action elokuvasta tuttu Josh Gad täyttää tänään 42-vuotta. Elokuvista Trainspotting ja No Country for Old Men tuttu Kelly McDonald täyttää tänään 47-vuotta. Elokuvista Three Billdboards Outside Edding, Missouri..., Babysitter ja Ready or Not tuttu Samara Weaving täyttää tänään 31-vuotta. Elokuvista Hide and Seek..., War of the Worlds ja Man on Fire tuttu Dakota Fanning täyttää tänään 29-vuotta. Ja viimeisenä vielä elokuvista A Quiet Place ja Mary Poppins Returns tuttu Emily Blunt täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.