lauantai 3. elokuuta 2013

Rakkautta ennen keskiyötä

Rakkautta ennen keskiyötä

Tässä sama juttu kuin Monstereissa. -En ole nähnyt edellisiä filmejäkään. -Ja tämä on jo kolmas jatko-osa tälle leffalle. -Proidi taisi ainakin ylistää niitä edellisiä elokuvia. -Jos sitten vaikka säästäis DVD:lle ja toivoisi trilogiaboksia.

Pacific Rim

Pacific Rim

No tämähän TOD kiinnostaa nähdä ja maanantaina tota olisi tarkoitus mennä kattomaan. -Kerrankin löytyi syy innostua maanantain lähestymisestä.

Odd Thomas

Odd Thomas

Tämäkin kyllä pikkasen kiinnostaa. -Muumio-elokuvien ohjaajalta uusi jännärileffa. -Trailerin perusteella ainakin varsin vauhdikkaan näköinen leffa.

Monsterit-yliopisto

Monsterit-yliopisto

Tää kyllä kiinnostaisi..., mutta en ole nähnyt sitä ensimmäistäkään leffaa -Monsterit Oy. -Joten säästän sen ja tämän jatko-osan DVD:lle. -Toivottavasti tulee hienon boksin muodossa missä molemmat leffat.

3096 päivää

3096 päivää

Toivottavasti tämä on parempi kuin samaan aiheeseen liittyvä kauhupätkä -Tyttö kellarissa -joka osoittautu mielettömäksi sonnaksi. -Mutta eipä tää nyt silti houkuttele teattereihin -joten yks ja sama onko se parempi vai ei.

Eiliset ensi-illat

Eilen tuli monta ensi-iltaleffaa -siksi en jaksanutkaan blogata niitä silloin. -Mutta katotaanpa nyt sitten mitä kaikkea eilen tuli ohjelmistoon. -Alla otsikot...
...
  • 3096 päivää
  • Monsterit-yliopisto
  • Odd Thomas
  • Pacific Rim
  • Rakkautta ennen keskiyötä