maanantai 13. joulukuuta 2010

Päivän "leffatraileri" video!

Transformers-trilogian viimeisestä osasta nimeltään Transformers: Dark of the Moon on ilmestynyt ensimmäinen traileri, joten päätinpä blogata sen. Traileri ei paljasta leffasta kovin paljoa, mikä olikin odotettavissa koska ensi-ilta on vasta 1. päivä heinäkuuta 2011. Tuon perusteella en vielä rupea intoilemaan leffasta, vaikka lisäsinkin sen "must see" listalle jo aikoja sitten... Kyllä enemmän paljastava traileri on nähtävä ennen kuin odotuksia voi alkaa nostamaan mihinkään :p. Kyseessä onkin enemmän teaser kuin täyspitkä traileri, vaikka pituutta löytyykin kokonaisen trailerin verran.

Miehen puolikkaat / Illan leffa TV:stä: -The Holiday

Mitäs kivaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Oidipaalinen painajainen. Charlie tapailee kiinteistönvälittäjä Lydiaa, joka kohtelee kaikkia alentuvasti ja puhuu aivan liian suoraan. Vähitellen Charlie joutuukin keskelle oidipaalista painajaista, kun hänelle valkenee, että Lydia muistuttaa hänen äitiään. Amerikkalainen komediasarja. 
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Ja illan leffana olisi tänään romanttinen komedia -Holiday -pääosissa mm. Jack Black, Cameron Diaz, Jude Law ja Kate Winslet. Pistetäänpä selostukset vielä tonne alas...

 
Kaksi toisilleen tuntematonta, elämäänsä kyllästynyttä naista on täydellisen irtioton tarpeessa. Ratkaisu on vain klikkauksen päässä, sillä etsiessään joululomakohdetta he löytävät toisensa verkkosivulta, jossa ihmiset tarjoutuvat vaihtamaan asuntojaan sovituksi ajaksi. Rikas ja menestynyt kalifornialainen Amanda (Cameron Diaz) ei muista milloin on viimeksi vuodattanut kyyneleitä, mutta saako hyppy tuntemattomaan Surreyn maalaismaisemiin tunteet taas pintaan? Epätoivoisesti varatun miehen perään haikaileva Iris (Kate Winslet) puolestaan löytää uusilta kotikonnuilta ystävän, jonka seurassa huolet ja yksinäisyys haihtuvat. Ohjaaja: Nancy Meyers, USA 2006, (138'). Pääosissa: Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law ja Jack Black. 
...
Teattereissa kerran tuli tuo käytyä..., mutta eipä ollut mikään kauhean erikoinen.

Typyjoulukalenterin 13. luukku

Tehdäänpä nyt hattutemppu typyluukuissa ja avaistaanpa vielä luukku 13. -Tämän jälkeen voisi harkita taukoa luukkujen availusta. -No mutta -avataanpa nyt vielä tämä 13. luukku.

Typy haluaa pistää *PIIP*-ini palleroittensa väliin hierottavaksi ja näyttää minkälaiseen puristukseen kaluni joutuu. -Hjoops.

Joulukalenterin 13. luukku avattu

Joulukalenterin 13. luukku avattu