perjantai 19. helmikuuta 2010

Päivän makeet laavalamppukuvat - osa 3/3!

Lisää makeita laavamappuvärinvaihtokamerapelleilykuvia :D! Aloitetaan kuvalla, jossa yksi oranssin sävy on korvattu sinivihreällä värillä. Ilman värinvaihtoakin ylemmän "laavamöykyn" alapinta näyttää ihan joltain kraatereita täynnä olevalta asretoidin, kuun tai planeetan pinnalta... awesome B)!

Tässä pilkkopimeässä salamalla otetussa taideteoskessa punainen on korvattu sinisellä juuri kun yksi iso möykky on irtautumassa alas jäävästä "laavamassasta".

Lopuksi vielä kuva, jossa punainen on korvattu tommosella keltavalkoisella sävyllä, saaden yläosan näyttämään vähän ylösalaiselta kuin vanilja jätskiltä, jonka päällä on appelsiini koristeena :p!

Suomi-Valko-Venäjä 5-1

Vai että Suomi-Valko Venäjä peli vietiin 5-1 voitto...? -No sepä kerrassaan TOD LOiSTavaa. -Hyvä Suomi B)...=)...:)...!!!!11111 -Huomisessa pelissä sitten yhtä hyvin Saksaa vastaan. -Ja samalla tavalla kyllä tää tulos -tälleen jälkikäteen. -Mitään klo 07:00 rupea seuraamaan.

Mitäs pelejä on jo pelattu?

Mitäs pelejä on jo keritty pelaamaan...? -Ainakin huomenissa olisi tulossa Suomi-Saksa ottelu. -Mähän (Hulk) voisin tarjoutua tekemään kuvat blogauksia varten -ja varmaan itse blogauksetkin -mikäli aletaan peliä seuraamaan (Tontsalle osoitettu tää). Niin että mitenkäs tehään...?

Perjantain ensi-illat Nro 4

The Eagle Hunter's Son

Ei nyt ihan iske tämä leffa -joten on se -"ei kiitos"-leffaksi leimattava. Voisin kyllä nimittäin kuvitella nukahtavani penkille tätä leffaa katsoessani -aika varmasti.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Princess and the Frog

Viimeinen Disney piirroselokuva jonka olen teattereissa nähnyt on vuonna 1999 ilmestynyt Disneyn Tarzan filmatisointi. -Tarzaniin asti kävin kaikki mahdolliset -olikohan se Aladdinista lähtien..., eli 1992-1999 jaksoin katsoa näitä Disney piirrosleffoja -sitten lopahti kiinnostus. -Kyllä tää uusin näytti ainakin trailerin perusteella ihan hauskalta..., mutta ei kuitenkaan ihan teattereihin asti houkuttelevan hauskalta.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Nine

Musikaalit on alkanu maittaa -DVD:llekin on nyt tullut hankittua vaikka mitä. -Tässä olisi taas yksi näkemisen arvoinen musikaali. -Ladattu kovilla näyttelijöillä kuten -Daniel Day-Lewis, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Kate Hudson, Judy Dench ja Sophie Loren. -Jos ei kuitenkaan teattereihin asti kerkiä -näitä nähtäviä leffoja kun piisaa -niin ainakin DVD:lle musikaalihyllyyn muiden upeiden musikaalien seuraksi.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Shutter Island

Leo DiCaprion jo neljäs leffa ohjaaja Martin Scorsesen kanssa -ja kuten edellisten leffojen tavoin..., myös tämä kiinnostaa nähdä. -Olen tainnut muuten nähdä kaikki ne edelliset DiCaprio/Scorsese leffat teattereissa. -Eli kyllä tämäkin pitää ehdottomasti mennä katsomaan.