maanantai 25. kesäkuuta 2007

Batmanin jälkeen nukkumaan <----(tuttu otsikko :D)


Ehhe-heh. Joo. Samaa otsikkoa käytän kuin Batman -Beginssin jälkeen mentäessä nukkumaan :o. -Mikä tärkeä tieto :D...:/. -Joop, mutta tosiaan vois kans mennä Batmanin jälkeen nukkumaan. Leffassa päästiin juuri loppurymistelyihin, eli ei enää paljoa jäljellä. Sitten se ei ole muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Maanantain typy

Typy haluaa nähtävästi päästä squirttailemaan sohvalla. Eka flirttaillaan, että päästään squirttailemaan. -FUCK YEAH!!

Suspicious box


Löysin kaupungilla hengatessani, Hakaniemessä Merihaan läheiseltä sillalta portaiden kohdalta hyvin epäilyttävän näköisen lahjapaketin. Päällä oli lappu jossa luki "Juuri sinulle yli 16-vuotta täyttäneelle, joka omistaa VHS videot. -Terveisin: Herra X", tai jotain siihen suuntaan. Sellanen oli sit jätetty lojumaan tien viereen. Siis hyvin mahdollisesti vois olla vaikka pommi viritettynä siihen. Ei sitä koskaan tiedä. En hipaissutkaan siihen, vaan jätin sen siihen koskemattomana. Mielessä kävi tehdä ilmoitus poliisille, mutta enpä sitten jaksanutkaan. -Kuitenki olis sisältänyt jotain hardcore pornoa :p. -No sehän olis ollu varma pommi siinä tapauksessa. Seksipommi nääs :D.

Sormet ristissä työhaastatteluun


Viel ei oo mikään kamala kiire, mutta kohta puolin kuitenkin pitää alkaa lähteä sinne työhaastatteluun. Sormet ristissä lähden sinne.
...

Wish me luck :).

11,70 3uroa pulloista -Ihan nice


Joop. Kävin sit viemässä ne pullot palautukseen ja sain niistä 11,70, joista 1,20 meni samantien Iltikseen. Mutta kybähän riittää mainiosti 30. päivä siihen leffaan ja mässyinä mulla on jonkun jättämät Sour Cream & Onion sipsit. Tai voinhan mä kaupparahoista pari euroa pistää limuun ja namipussiin. -Joops.

Ass (:D) promised: Posing with Michelangelo of the TMNT

Kuten tuli luvattua, niin tässä on nyt se kuva jossa poseeraan itsensä Michelangelon kanssa Desney Worldissä, Floridassa B)!

Siellä oltiin reilusti ajastaan edellä, kun jo vuonna 1992 myytiin tommosia hauskoja hymiönaamareita :D! Huomatkaa taustalla parkissa oleva Turtles auto. Tämän kuvan kuvatekstinä valokuva-albumissa oli "Mike (Michelangelo) oli Matskun suosikki". Julkaisempa nyt samalla kolme muuta kuvaa jotka tuli sieltä otettua back in good old '92 :D!

Toisessa kuvassa Turtlesit saapuvat näytöspaikalle, milläs muullakaan kuin Turtles autollaan B)! Sillä aikaa kun Leonardo, Raphael ja Donatello poseeraavat ja April O'Neil ajaa, taitaa Michelangelo olla takapenkillä syömässä pitsaa tai jotain :D!

Saatuaan energiaa pitsasta päättää Michelangelo esitellä ensimmäisenä taitojaan lavalla B). Kaikki ovat aivan haltioissaan :D!

Sitten on näytösottelun vuoro. Raphaelin ja Donatellon ottaessa mittaa toisistaan April katsoo taistoa huolestuneena taustalla :$... :D!

TMNT Veteran B)... :D!