tiistai 17. tammikuuta 2023

Päivän ällöttävä kuva

Joo - eiköhän se ollut siinä. Ei tuosta soittimesta ole mihinkään. Hetken toimi ja sain katsottua leffaa puoleenväliin kunnes taas simahti ja alkoi valittamaan tuota -"Bad disc" -paskaa. Siinä levyssä mitään vikaa ole vain soittimessa. Jos ei tää nyt tästä korjaannu niin pitää varmaan pikkuhiljaa alkaa sopia Tontsan kanssa milloinka voin käydä hakemassa sen Blu-Ray soittimen. Koetan nyt kamppailla tän kanssa jos se kuitenki lähtis vielä toimimaan. TOD päivän ällöttävä kuva ainesta.

Karl Fazer Pullava, ei yhtään huono

Karl Fazer Pullava suklaalevy tuli juuri syötyä ja ei kyllä ollut yhtään huono makuelämys - ihan hyvää oli itseasiassa. Kyllä sitä voi ihan hyvin suositella kokeiltavaksi. Molemmat peukut👍👍 pystyyn tälle.

Päivän jälkiruoka

Aika siirtyä jälkiruoan pariin ja kokeilla tätä ostamaani suklaalevyä. Eipä ole aikaisemmin tullut maistettua pullan makuista suklaata.

Päivän juoma

Juomana tosiaan toimii Kevyt Olo verigreippi kivennäisvesi eli vaihtelun vuoksi jotain kevyempää juotavaa kuin ainaiset limpparit. Siinä kaatuu mukiin. Blurrasin kuvaa PicsArt sovelluksella jotta pöydän epäpuhtaudet eivät näkyisi kuvassa 
Siinä vielä yleiskuva pullosta ja mukista. Tätäkin kuvaa on blurrattu kuten voi nähdä. 

Päivän "uusi yritys" leffa

Jees - nyt kun sain DVD-soittimen taas pelittämään niin uusi yritys American History X leffaa vaan kehiin. 

Extra ruoka

Tein lempipastaani Carbonara ja halusin nimenomaan tehdä sen noilla Tortellineilla. Enpä ole aikaisemmin kokeillut moista. Tai nyt ei ainakaan ihan heti tule mieleen. Enkä kyllä rupea setvimään aikaisempia päivän ruoka blogauksia tarkistaakseni asian. Ei muuta kuin kohti päivän leffa blogausta.

Ruoka ostosten esittely

Ennen sitä Mäkkäriä tuli tosiaan käytyä ruokakaupassa ja Hakaniemen S-Marketista on kyllä tullut vakio mesta käydä ruokaostoksilla. Mutta mitäs ruokatarvikkeita lähti mukaan. Siinä on ylävasemmalla kaksi Tortellini Con Ricotta Spinaci pakettia..., kaksi HK Amerikan pekoni lastu pakettia..., kaksi Castelli Parmigiano Reggiano pussia..., Kieku vapaan kanan muna 4. munan kenno ja Laktoositon pippurikerma. Juomaksi lähti Kevyt Olo verigreippi kivennäisvesi ja jälkiruoaksi tuo Karl Fazer Pullava suklaalevy. Ei muuta kuin ruoanlaittoon.

Päivän ruoka

Kotona luvassa kunnon ruoka..., mutta tuli kauppareissun jälkeen poikettua Hakaniemen Mäkkärissä missä otin kaksi eri purilaista: - Chili McDouble ja Chipotle McChicken
Siinä uppoaa kitaan Chili McDouble...
...-ja siinä Chipotle McChicken. Mäkkäririoka on kyllä pizzan tavoin mättö mihin ei vaan kyllästy.

Päivän poster + trailer

Nyt on hieno juliste elokuvalla Dungeons & Dragons: Honor among Thieves ja kyllä alla👇 nähtävän trailerinkin perusteella näyttää ihan hyvältä. Eniten kiinnostaa nähdä monista romanttisista komedioista tuttu Hugh Grant pahiksena. Nyt on herralta muutenkin tullut enemmän toimintajännäreitä kuin niitä perinteisempiä rooleja missä on tottunut miehen näkemään. Seuraavaksi traileri olkaa hyvät...

...

Hulk the Fixer

Enpä saanut nukutuksi joten heräsinpä säätämään reistailevan DVD-soittimen kanssa ja sain kuin sainkin sen taas pelittämään😎. Saas vaan nähdä kuinka kauan toimii - että milloin simahtaa uudemman kerran pitemmäksi aikaa. Alkaa tuntua samalta kuin vanhan parranajokoneeni kanssa - toimii yhden ajokerran verran sitten taas loppuu teho. DVD-soittimen kanssa sama - pystyy katsomaan yhden leffan sitten taas simahtaa. No mutta - illempana tänään sitten uusi yritys American History X leffaa🤗. 

Happy Birthday following actors and one TV host

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi TV juontaja. ER - Teho-osasto sarjasta sekä Planet Terror ja Poseidon elokuvista tuttu Freddy Rodriguez täyttää tänään 48-vuotta. Sitten myöskin Planet Terror elokuvassa nähty Lost sarjasta tuttu Naveen Andrews täyttää tänään 54-vuotta. Ace Ventura..., Dumb and Dumber ja The Mask elokuvissa hauskuuttanut Jim Carrey täyttää tänään 61-vuotta. Family Feud juontaja ja The Steve Harvey Showsta tuttu Steve Harvey täyttää tänään 66-vuotta. Ja sitten on itse Darth Vader että Mufasa ääninäyttelijä ja Conan Barbaari pahis James Earl Jones joka täyttää tänään 92-vuotta. Ja viimeisenä vielä toisen synttärisankarimme - Jim Carreyn kanssa Yes Man elokuvassa nähty Zooey Deschanel täyttää tänään 43-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.