perjantai 27. marraskuuta 2009

Päivän kuvan -ykköskuva muokkaukseen

Päivän kuva blogauksen ykköskuvassa näyttää siltä kuin lennättäisin palloja taikavoimilla ilmassa..., joten päätin sitten hieman muokkailla kuvaa...

... -ja siinä on tulos. -Googlesta poimittu kuva ukkosesta -löytyi juuri oikeanlaiset salamat muokkausta varten -ja no..., uudestaan vain -siinä on tulos.

Päivän kuva(t)

Taas oli a hard time choose a movie joten eiku palloilla arpomaan valittujen leffojen välillä. -Vaihtoehtoina oli kolme leffaa -TOD LOiSTava toimintarymistely..., Domino, draama -Romeo + Julia -ja Marvel filmatisointi -Punisher -War Zone. -Ei sitten muuta kuin pallot ilmaan ja lähiten leffassa oleva pallo on voittaja pallo.

Kaikki sitten tippuikin yhtä lähelle leffoja -joten valinta tuli sittenkin hankalaksi. -Oli siitäkin arvonnasta hyötyä.

Mutta lopulta keskimmäinen leffa..., eli Romeo + Julia vei sitten voiton kisassa -ja se sitten tuli katsottua.

Molemmat olimme tyytyväisiä vaihtoehtoon -Tontsa ehkä hieman enemmän innoissaan kun arvonnassa toiminut punainen pallo -joka osui Romeon + Julian kohdalle päätyi alkkarien sisään.

Facebook hymiöt

Facebookin chattinurkassa on vaikka mitä kivoja hymiöitä käytettävissä -ite olin tietoinen jostain viidestä..., mutta Tontsa löysi kirjoittamalla googlehakuun -"Facebook hymiöt" --kokonaisen listan hymiöitä. -Ahaalla vielä hymiöt yksittäisinä kuvina.

















Päivän "BioShock" video!


Kuten päivän videosta näkee, päivän makeissa kuvissa esitellyn Big Daddy -puvun pora pyörii ihan kuin peleissäkin :o!

Päivän "BioShock" makee(t) kuva(t)!

Ei, kuva ei ole ruutukaapapus uudesta BioShock 2 -pelistä, vaan käsitelty valokuva jonkun tekemästä Big Daddy -naamiaispuvusta :o!

Tyyppi huutokauppaa pukua Ebay:ssä, joten jos ison isukin ammatti kiinnostaa :p, niin ei muuta kun huutamaan :D!

Taitais tosin tulla aika hemmetin iso rahtimaksu jos ton rahtais jenkeistä tänne :D!

Isukkipuvun tavoin hämmästyttävän aidon näköinen Little Sister -puku ja siihen kuuluva jättineula ei valitettavasti kuulu hintaan :'(... :D! Lisää upeita kuvia löytyy täältä.

No niin..., nyt on Tontsakin Facebookissa...


Nyt on Tontsakin pitkän harkintansa jälkeen liittynyt sitten vihdoinkin Facebookiin -ja kerännyt ihan reippaasti jo kavereita poimien niitä minun kavereistani. -Eli eiköhän se ole Matskunki aika liittyä -"naamakirjaan"..., vai kuinkas..?

Perjantain ensi-illat Nro 4

Capitalism: A Love Story

Dokumentit ei jotenki houkuttele teattereihin vaikka ne tulisivatkin suosikkimaastani -Yhdysvalloista..., mutta ei nyt sanota kuitenkaan -"ei kiitos" -tälle -se on liian jyrkkä ei -sellanen dissaus ei. -Edellistä leffaa oikein dissasin ajatusta nähdä -ja siksi siihen se -"ei kiitos"..., mutta tämän kohdalla ei nyt vaan silleen iske -ei muuta.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Le Concert

Jaahas..., jaahas. -Yksi -"ei kiitos"-leffa nähtävästi mahtuu joukkoon. No näitähän tulee -ja näistä nyt sen enempää tartte sanoa -paitsi sen "ei kiitos" -en halua nähdä.

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Hurt Locker

Tämä taas voisi TOD kiinnostaa ihan teattereissa asti -kiitos tietenkin trailerin. -Sotaleffat muutenkin maittavat -etenkin Hollywood sellaiset -ja tässä on kaiken lisäksi hyviä näyttelijöitä mukana..., mm. pääosan Jeremy Renner..., sitten mm. Ralph Fiennes, David Morse ja Guy Pierce. -Eli tuttuja nimiä ainakin ihan mukavasti. -Ja jos ei nyt teattereissa nyt sitten ehdi tai jotain..., niin sitten ainakin DVD:lle -TOD ehdottomasti.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Couples Retreat

Kyllä trailerin perusteella ihan hauskalta näytti..., mutta enemmän DVD kamaksi kuin teattereihin asti mentäväksi. -Tyttöystävän/-ihan pelkän kaverin kanssa voisi mennä ihan teattereihin asti..., mutta ite en ainakaan ole menossa ehdottamaan. Tai ainakaan tekemässä aloitetta. -Jos kysytään -mentäiskö leffaan..., niin siinä vaiheessa voin ottaa leffan esille -ja kysäistä..., mutta suoraan silleen -mentäiskö leffaan -blablabla... -en kyllä tämän leffan kohdalla suostu.

The Simpsons

Entäpä sitten illan Simpsoneissa..., mitäs siinä olis tänään tarjolla...?
...
Kauhukakara ja lapsenpiika. Amerikkalainen piirrossarja. Niin velvollisuudentuntoinen ja hyvä lapsenpiika kuin Lisa Simpson onkin, eräs tietty hoidettava on hänellekin liikaa.
...
Sounds funny.. -Innola odottaen.

F.r.i.e.n.d.s.

Mitäs viikon viimeisessä Frendit jaksossa tänään on luvassa...? -Eiku sehän oli kaksi osainen..., eli luvassa on siis toinen osa...
...
Chandlerin ja Monican häät, osa 2/2. Chandler on kadonnut kuin maan nielemänä häittensä kenraaliharjoituksen aattona. Rachel ja Phoebe yrittävät pitää asian salassa Monicalta. - Vierailijoina Gary Oldman, Kathleen Turner, Elliott Gould ja Morgan Fairchild.
...
Yeah. -Hauskalta jälleen kuulostaapi. Odottelen suurella innolla -ja pienellä jännityksellä.