maanantai 28. tammikuuta 2008

Eiköhän sitä mennä vaan nuQmaan?

Joo -eiköhän tästä vetäydytä yöpuulle, ettei sitten käy noin, että nukahtaa pöydän ääreen -koulua ajatellen -pulpetin ääreen. -Se ei ole sit muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Sielähän se nyt koreilee, mutta...

Juups. Sinne sain asennettua, mutta mitenkäs ton "hit counter" linkin sais tosta pois -ikään ku se häiritsis, mutta joops -kuitenki haluis pois...
...

No tässä samalla sain sen hoidettua itse pois, joten tämä blogaus jäi sitten turhaksi :ashamed:. -Mutta säilytetään nyt silti :p.

Kävijälaskurin laitto-ohjeet

Elikkä ensin pitää mennä tälle sivulle ja sitten seurata yllä olevan kuvan ohjeita eli:
1. Valitse tyyli. Helpoiten se käy valitsemalla "Counter Style:" -valikosta "apple"
2. (tässä vaiheessa pitäisi valita edellisen blogauksen kuvan listasta tyyli)
3. Ensimmäiseen kenttään sähköpostiosoite, joka voi olla hatusta vedetty.
4. Toiseen kenttään blogin osoite, eli Hulkin tapauksessa http://jaketheape.blogspot.com/
5. Valitse jompi kumpi pallukoista riippuen siitä haluatko ton laskevan kävijät, vai käyntimäärät.
6. Ruksi kuvan osoittamaan kohtaan
Nyt tilanteen pitäisi näyttää esim. alla olevan näköiseltä.

7.
Ja lopuksi painetaan Submit nappia, jolloin alla olevan näköinen sivu ilmestyy.

8. Siitä pitää kopioida kaikki laatikossa oleva teksti eli maalaa sen ja sen jälkeen joko painaa ctrl+c tai klikkaa sitä hiiren oikealla napilla ja valitsee ilmestyvästä valikosta "kopioi".
9. Mene Bloggerin dashboardiin eli osoitteeseen http://www.blogger.com/home
10. (Kirjaudu sisään jos et jo ole)
11. Klikkaa oman blogisi kohdalta "Ulkoasu" -linkkiä (alla olevassa kuvassa ympyröity MatoApinan blogin vastaava)

12. Klikkaa "lisää sivuelementti" linkkiä (ympyröity alla olevassa kuvassa), josta aukeaa uusi selainikkuna.

13. Klikkaa "Lisää blogiin" nappia "HTML/Javascript":in -kohdalta (neljäs ylhäältä oikealla)
14. Kopioi alempaan kenttää kohdassa 8 kopioitu koodi joko klikkaamalla kenttää hiiren oikealla napilla ja valitsemalla aukeavasta listasta "liitä" tai painamalla ctrl+v kun kursori on alemmassa kentässä.
15. Klikkaa "Tallenna muutokset" nappulaa
16. Siirrä ilmestynyt "HTML/Javascript" -niminen laatikko haluamaasi paikkaan (oletus on oikealla ylimpänä)
17. Klikkaa oranssia "Tallenna" nappia ja olet valmis =)!
No eipä siihen ihan viittä blogausta tarvinnutkaan, mutta nyt tossa on se vakioteksti eikä "Täällä on käyty xxxxx kertaa" kuten mun blogissa ja sen tekeminen vaatis toiset melkein yhtä monimutkaset ohjeet :/. Tai no itse asiassa vaan pari vaihetta :).

Kävijälaskurin tyyli


Kuten kuvasta näkyy ei mun blogissa oleva ulkoasu ole ainoa vaihtoehto tolle laskurille, joten pitäis päättää mikä kuvan vaihtoehdoista haluttais tänne yhteiseen blogiimme :). Musta toi omena sopis ku nyrkki silmään :p, sillä mehän ollaan MatoApina ja omenoissa on usein matoja :D! Niin ja Hulkki samalla sanomaan minkä noista haluut omaan blogiis :).

Toisen jutun vois myös "ottaa" B): kävijälaskurin <3...

Joo Matskun blogista kun me "otettiin", tai Matsku laitto :p... :D, äänestyksen =), niin miksei samantien sitten toi kävijälaskurikin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Eli, noh...

Kävilaskuri myös =), 999999 kävijällä *SYDÄN*, FUCK YEAH B)... :p... :D kuva!


...Matskua vaan pistämään sitä :saint:, tai sitten opettamaan mulle mitein se pistetään :), mutta eiköhän helpointa ole vaan ite laittaa B)... :p... :D, varsinkin kun mua ei pahemmin kiinnosta mitein noita laitellaan (kun en niitä omaan blogiin aio laittaa...) :/... :'(, joopS :p... :D! Niin paitsi typykyselyn laiton voi/"pitää" opettaa (joka hoituu säkärillä varmaan "helpoiten" :)...) :saint:... :x, no että mä voin auttaa/laittaa sen sitten vuorotellen :)...

Maanantain typy(t)!


Mitäs mitäs :p, mitä typyt oikein tekee :x, ai luovuttaa tämän viikon osalta typyäänestyksen :'( (joka käynnistyy ens sunnuntaina :saint:... :p... :D), WAHT :o?!?!? No ei muuta kun ottamaan selvää B)...


No ne mitään luovuta B), kuhan vaan esittelee hiAnoja taitojaan saadakseen pisteitä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ja mitä noihin taitoihin :saint:, no khyllä TOD kelpais tommosten kanssa vähän u know what ;)... =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo mutta pitäähän noista nyt parempikin kuva nähdä :saint:, joten katseet vaan alaspäin ;)... =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Nonih, osataan sekä hiAnoja liikkeitä sekä vähän three somea *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Mihin tässä enään noita typyjä tarttee :saint:... :x, no kuvat hoiti homman jo kotiin =), FUCK YEAH B)/noH :'(, joopS :p, EHEHEHEEEeeeeee :D!