perjantai 4. maaliskuuta 2011

Thumbs up tö perjantain ensi-illat (Päivän kuva)

Hah :D. -Jopa tuo kissa näyttää tykkäävän perjantain ensi-ilta leffoista. -Taasulla vaan thumb up. -Tossahan on MatoApinalle sopiva lemmikki kissa. -Osaa peukkuposeeraukset jne.. -Kuva toimii samalla päivän kuvana. -Sen verran hauska kuitenkin.

Perjantain ensi-illat Nro 4

The Rite

No jopas jotakin. -Tässähän joutuu blogaamaan jälkikäteen sen erään blogauksen -ja senhän myös teenkin. -Nimittäin pelkkiä mielenkiintoisia ensi-iltoja nyt perjantaina. -Tämäkin leffa nimittäin kiinnostaa kovasti  nähdä. -Melkein jopa kiinnostavin ensi-ilta leffa tänään sanoisinko.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Kaboom

Tässäpä varsin mielenkiintoinen elokuva. -Genre on kuullemma komedia sci-fi. -Melkein voisi lisätä vielä erotiikka merkinnän. -Ainakin leffateatterissa näkemäni trailerin perusteella leffan sänkykohtaukset ovat sitä laatua että melkein jopa pehmo porno voisi olla hyvä nimitys. -Voisihan tota melkein teattereihin harkita..., mutta ainakin sitten DVD:lle.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Gnomeo and Juliet

Ihan hauskalta tuo ainakin trailerin perusteella vaikuttaa..., mutta saapi nähdä viittiikö kuiteskaan ihan teattereihin asti raahautua. -Ton vois ottaa kokoelmiin jos se vaikka löytyis joku kerta Anttilan kaksi leffaa kympillä hyllyköstä -niin jonkun muun leffan rinnalla poimia sen mukaan.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Black Swan

Eiköhän tätä sitten koko tiimin voimin joku päivä mennä kattomaan -kuten vähän oli puhetta -että mentäisiin. -Matskuhan ehdotti että mieluiten arkena ennen klo 17 -tai seuraavana superpäivänä mentäis tota kattomaan. -Eiköhän sitten Facebookissa ja puhelimitse tehdä tarkemmat suunnitelmat ajankohdasta jne..