lauantai 17. marraskuuta 2007

Eiku nukkumaan


Jooh. Aika lyhyeksi jäi blogituspäivä tänään :/. -Ja huomenna -ainakin minun osaltani jää blogailut kokonaan väliin kun olen koko päivän liikenteessä. Mutta maanantaina sit taas. -Joops. -Eipä sit muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Juustosnackseja leffan kaa

Tuli ostettua Juustosnackseja (kuva) ja sitten päätimme tyttöystävän kanssa vielä tehdä omatekoisia hampurilaisia. Siis ei aivan alusta asti -leipoa sämpylöitä ja silleen, vaan valmiiden sämpylöiden väliin täytteitä -jauhelihapihvejä jne. -Joops. -Ei sit muuta.

Päivän typy

Jaa-a. Mikäs, mitäs..., -yyh :|...:/ <---(Ei keksi sanottavaa). Eiku Bloggeriin. No en kyllä nytkään keksi sanottavaa. Olen nähkääs keskittynyt peliin. Taskubiljardiin nimittäin :p...:D.

AVP 2 (Aliens vs Predator 2) -juliste

Tollanen hieno juliste AVP 2 -Alien vs Predator 2 leffalla. -Aika makeen näköinen, eikös? -Odotan tätä leffaa pienellä innolla. Olihan se ykkönen kuitenkin ihan OK leffa.
...

AVP 2 (Aliens vs Predator 2) -juliste -kuva

Tänään MadTV:ssä ja typymuistutus :)!


Joo ihan kohta (17.35, eli joskus kohtapuolin :p... :D) TV:stä pukkaa MadTV:tä eli, noh, telkut sinne siis sillon ;), FUCK YE..., joopS :p... :D! Joo ja Hulkin vuorohan se on tänään "pan...", laittaa (:'(... :p... :D) typy tänään :), mutta jos ei näy 23.59.59 (:p... :D) mennessä :'(, niin Matsku sitten vaan hoitelemaan hommat kotiin :saint:, joopS :p.... :D! No mutta tämmöstä olis tänään luvassa =), englanniksi khyllä kun telkku ja MTV3 opas kusee tuttuun tyyliinsä (ainakin tän kohdalla) :|... :'(, sekin TV.comista :saint:, vain |O, IMDb:n kustessa myös tuttuun tyyliinsä :|... :'(, joopS :p... :D!


Kausi 9, jakso 12/25: Neverland Ranch Music Video Text Messaging The Simpler Life OnStar: Britney Spears Flu Sex Snow White Audition Drama Queen: Dinner Theatre Missing Film Strip Encore: "Dot On Oprah" Closing: "The Simpler Life".

Joo hyvältä kuulostaa B)...

MadTV Debra typymuistutus -kuva!


...sitä ja typyä odotellessa =), FUCK YE... joopS :p... :D!