lauantai 19. huhtikuuta 2008

Pävän makee kuva!

No kyllähän makeita kuvia löytyy maailmasta vaikka millä mitalla B)... :D... :P! Tällä kertaa tommonen hieno Lamborghini. Aito, konsepti tai kuvitteellinen - ei väliä kuhan on makeen näkönen.

Päivän kuva

Bush nuorempi se jaksaa esiintyä päivän kuvissa. -Tälläkertaa herra presidentti näyttää syövänsä kissanpentua. Ei tainnut ymmärtää rouva Bushin käskyä "eat my pussy" aivan oikein :p...:D..

Sinisen kautta elokuva listaan :saint:... :x... :p... :D!


Joo sen verran tässä rakastuin (:p... :D) Blood Diamondiin (mun arvostelu Tiltissä ja Bloggerissa) =), että khyllähän toi TOD pitää Blu Raylle hommata *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... =)... B)! Josta päästääkin sitten otsikkoon :saint:... :p... :D, eli Matskuhan vois ostaa ton mun DVD:n, pilkkahintaan varmaankin :)... :/... :'(... :p... :D, kun mä ostan ton Blu Raylle =)! Mutta katsellaan sitten asiaa tarkemmin kuhan sen sinihomesoittimen (:p... :D) ensiksi edes hommaan (varmaan/eiköhän GayStation 3:sen merkeissä) :saint:... :'(... :p... :D, niin ja tykkääkö Matsku edes tosta leffasta niin paljoa :/... :'(, mutta...

Keksin uuden sanan (:p... :D) ja Blood Diamond in Blu =)... :saint:... B)... :p... :D -kuva!

PS. Niin uuden sanan taisin taas keksiä :saint:, joopS :p, EHHEHEEEeeee :D!


...kukapa tota nyt ei pilkkahintaan kokoelmaansa ostaisi :o :o :o, täyshinnankin kun tosta vois, ainakin mä :p, käytettynäkin maksaa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!